søndag, september 04, 2011

Hjemme igjen.


Da er vi hjemme igjen etter to ukers tur til Rogaland. Det har vært noen herlige dager uten tanke for kurer eller sykehus. Jaja, jeg måtte innom Stavanger Universitetssykehus to dager for å ta blodprøve, men det var jo fort gjort.
I morgen begynner jeg på "friperioden" min, for da er det egentlig tid for ny kur. Gjett om jeg skal nyte det. Satser på å bli kvitt en god del væske i kroppen og at jeg dermed kan begynne å kjøre bil igjen og komme meg ut og gå turer. Det skal bli deilig.

Dagene på tur har det blitt gjort lite håndarbeid. Jeg har hatt mye væske i fingrene og da er det ikke så lett å strikke. Men jeg fant et merkelig "garn" på en av butikkene vi var innom, og det gikk det greit å hekle med.
Dette er nemlig resirkulert stoff på store kveiler. Det virker som det er lange remser med jarekanter som er knyttet sammen.
Det hele hekles sammen med heklenål nr 12.
Snakk om superraskt arbeid. Et par grytekluter hekles på en time eller to... Bilde av ferdige produkter kommer i morgen.


Et sokkepar i restegarn har også blitt ferdig. Disse er så stygge at jeg nesten fryser på ryggen når jeg ser de, men som nevnt tidligere, de varmer godt uansett...

Garnet jeg har brukt er ukjent sokkegarn (mosegrønn), Opal (flerfarget på leggen), Bunny hopp (hæl), Raggsokkgarn og Opal (fot), Regia (tå). Alt strikket på pinne 3.3 kommentarer:

Jordmor-Hanne sa...

Je synes faktisk at de sokkene var utrolig kule :) Smaken er som baken, den er delt :) Godt for deg å slippe kur, nyt dagene!

2ne sa...

Så godt og høre at du får en liten pause og at ting er positive :-)
Gleder meg til å se gryteklutene.
Ønsker deg en kreativ uke.
Klem

Husmorspira sa...

Synes sokkene dine var flotte jeg også! -Og gryteklutene dine i det tykke garnet ble artige!
-Ha en fin friperiode :)