mandag, oktober 31, 2011

Koselig Halloween.
Halloween-feiring her hos oss er ikke av den helt skumle og ekle sorten. Vi liker det best når vikan kose oss og ha det kjekt sammen. Men samtidig er det greit å lage noe ut av en mørk årstid, så dagen markeres på vår måte. Barna går ikke "knask eller knep"-tur, det har vi ikke helt sansen for...


Begge de to minste har skåret ut hver sitt grasskar på skolen. Dette er minstemann sitt. Minstejenta sitt skulle bli tatt med hjem i dag, men det hadde desverre myglet i løpet av helgen på skolen, så det kan desverre ikke foreviges her.Dagens niste var Heksefingre. Jeg glemte å ta bilder av de da jeg bakte de på fredag, og nå er de borte. Kun denne ene som er igjen fordi minstejenta hadde matlaging på skolen og dermed ikke orket den tredje fingen. Litt vanskelig å se kanskje, men mandelen skal liksom forestille en negl. Ganske enkelt en grov gjærdeig rullet sammen med kjøttsaus inni.Da mann og barn kom hjem fra jobb og skole var stuen pyntet og maten klar. Eldstejenta var med og pyntet og laget mat så det hele gikk kjapt og greit.

Til middag ble det Taco. Men fordi vi er glade i en utfordring, ble det av det litt skumle slaget for enkelte. Nemlig en forrett som bestod av kjeks med rømme, kaviar og reker. At kaviaren gjorde oss sorte på tungen og tenner ble jo et ekstra pluss som resulterte i at endatil minstemann våget å prøve det. Han er ellers nokså nøye med hva han putter i munnen av ukjente smaker.
Men etter den skumle utfordringen så var det velkjente Taco til hovedrett. Det smakte godt som vanlig.Noen søte roser i rett farge gjorde susen på bordet. Og en herlig pynt skapte rett stemning der også.


Nå er det tid for film og godteri. Litt kos må en ha en slik kveld...3 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

For en fin måte å feire halloween på! Ser kjempekoselig ut! ha en finfin uke!

Lisa sa...

Det synes jeg var en utrolig koselig Halloween feiring! Ha en hyggelig kveld videre :D

Linda sa...

Fin måte å feire halloween på. Men her i huset har ikkje sans for slikt. Ungane kan heller gå julebukk i jula. Er større tradisjon det. Ha framleis ein fin kveld.