onsdag, juni 20, 2012

Kur 2.

Sitter her på sykehuset og kuren drypper gradvis inn i kroppen. Da jeg fikk kur 1 i denne omgang var motivasjonen på null. Det var rett etter begravelsen til minstejenta og jeg hadde liksom ikke mer kraft og motivasjon til å sette igang på nytt. Men kuren gikk sin gang og jeg kom meg gradvis gjennom alle bivirkninger og slitsomme dager. Denne gangen går det litt lettere. Vi har litt mer "normale" hverdager nå, og jeg var litt mer motivert for ny kur. Jeg ble koblet på kuren kl 11 i dag og er ferdig til samme tid i morgen. Ja åsså er det diverse skylling med saltvann og slikt etterpå. Jeg kan ikke klage som bare må overnatte en natt på sykehuset, men du verden så godt det er å komme hjem igjen likevel. Strikkingen går det utrolig sakte med. Jeg strever litt med å finne en stilling som både er komfortabel og samtidig ikke gjør vondt når jeg strikker. Men jeg har oppdaget at brodering er lettere, så det har jeg gjort i dag. Siden jeg sitter på sykehuset blir det dårlig med dokumentasjonen i dag, men bilder kommer om en dag eller to. Tusen takk for mange gode tanker og kommentarer. Jeg setter stor pris på hver enkelt!

10 kommentarer:

Muffin sa...

Jeg blir rørt og glad over at du har overskudd til å sende hyggelig hilsen til meg når du sliter selv.Tusen takk for det! Ønsker deg alt mulig godt, tenker på deg og følger med!

ANNEPÅLANDET sa...

Tusen takk for kommentar på bloggen min! Det var så fryktelig leit å lese at dere har mistet minstejenta deres. Jeg har tenkt så mye på dere og føler med dere i tapet og sorgen.
Håper behandlingene dine går bra og at du slipper så mye plager. En stor og varm klem fra meg!

lise sa...

Herregud, hva er det som har skjedd? Jeg har ikke fått med meg noe som helst, og føler at det trygge livet med barn slett ikke er så trygt likevel.

Stor klem - og om det finnes noe som helst jeg kan bidra med, så gi beskjed!

Smarie sa...

Skjønner at jeg ikke har vært så mye i blogglandia i det siste. Det var trist å titte innom bloggen din. Sender mine varmeste tanker til deg og dine hobbyvenn . En megastor klem

Snefrid sa...

Jeg ønsker deg alt godt! Har selv hatt cellekurer som varte et døgn, så jeg vet hvordan du har det. Men jeg pleide å spøke med pleierne om at jeg var på husmorferie :o)

Snefrid sa...

Jeg ønsker deg alt godt! Har selv hatt cellekurer som varte et døgn, så jeg vet hvordan du har det. Men jeg pleide å spøke med pleierne om at jeg var på husmorferie :o)

Vibekes lille ullne sa...

Skjønner når jeg leser her at du har hatt og har en utrolig tøff tid. All min medfølelse og gode tanker til deg! Klem fra Vibeke

Hannesol sa...

Jeg er bare innom for å si hei og at jeg har tenkt mye på deg og dere i det siste. Stor klem herfra

Tesha sa...

Godt å vite at "mot og mannskap" kan mobiliseres og fungere - mot alle odds.
Takk for hyggelig og motiverende kommentar på bloggen min.

Tenker ofte på deg og dine,
varme klemmer & gode ønsker sendes.

LivM sa...

Du er bare så utrolig tapper. Misunner deg ditt mot og pågangsvilje. Dette har du vært igjennom før og det går nok bra nå også. Krysser fingre for deg. Klem!