torsdag, juni 07, 2012

Nesten hverdag igjen...

 Tusen takk for alle kommentarer dere har lagt igjen her på bloggen, og gode klemmer og trøstende ord jeg har fått på mobilen. Slik omtanke varmer i en vanskelig tid.
Det har nå gått 3 uker siden vi mistet minstejenten vår på 15 år. Det har vært en tøff og vanskelig tid, men vi kommer oss gradvis tilbake til hverdagen. Det vil nok gå opp og ned i lang tid enda, men dagene er hvertfall begynt å "normaliseres" noe.
Vi har heldigvis en flott familie som har støttet oss og hjulpet oss gjennom dette. Nå prøver vi å fokusere på de gode minnene vi har og det å finne tilbake til "oss selv" igjen.

Jeg har fremdeles problemer med høyrearmen, men det blir gradvis bedre så denne uken har jeg prøvd å lage takkekort til alle de som har kommet med/sendt blomster. Kortene er fremdeles ikke ferdig, men det meste er gjort.

For noen dager siden kom dette bladet i posten. Jeg fikk et årsabonnement av min mann til jul. Bladet er virkelig godt. Mange fine mønstre og lett å la seg inspirere. Jeg har prøvd å strikke med gjevne mellomrom, men har til nå måttet gi opp.

Da dette bladet kom fikk jeg så lyst til å strikke disse Ugle-pulsvarmerne. Jeg hadde kjøpt noen nøster Nepal da vi var på ferie, og det garnet passet fint til mønsteret. Tidligere når jeg har prøvd meg på å strikke så har jeg brukt pinne 2,5 og garn som passer til det. Her er det snakk om pinne 5 og da gikk det jammen lettere.

 Så langt er jeg kommet til nå. Veldig godt garn å strikke med, og enkelt og greit mønster. Mønsteret er beregnet på å strikke pulsvarmerne frem og tilbake på to pinner, men jeg strikker heller rundt. Det er en enkel sak å omgjøre mønsteret når en bare tenker seg om. Det var utrolig deilig å komme igang med strikkingen igjen. Og selv om det nå går mye saktere enn før, så klarer jeg hvertfall å strikke noen omganger hver dag.

Forøvrig er jeg igang med nye cellegift-kurer. Første omgang fikk jeg fra torsdag til fredag. Jeg var ikke mye innstillt på flere måneder nå med nye kurer, men må man så må man. Bivirkningene kommer som de pleier, men foreløpig så går det noenlunde som det pleier.
og det positive oppi det hele er jo at det blir mer tid til data og strikketøy etterhvert som jeg blir slappere og mer sliten...

16 kommentarer:

mimouna sa...

Vet ikke helt hva jeg skal skrive jeg, dere har vært gjennom noe jeg ikke klarer å forestille meg. Å miste et barn må være så ufattelig vondt.

Sender en god klem, og hvis du er i form til/har lyst på en kopp te eller en prat så er jeg her.

Lykke til med behandlingene, håper armen snart blir bedre.

Anne-Ruth sa...

Jeg vet heller ikke hva jeg kan si for å trøste deg, men har bare så utrolig lyst å gi deg en gooood klem!

Therese sa...

Ord blir fattige, så jeg sender en god klem og varme tanker!

/Therese

LindaE sa...

Sender deg ein varm klem!!

Linda sa...

Mange klemmar kjem frå sogndal. Eg veit ikkje kva eg skal sei, men eg håpar at ting vert litt betre med tid og stunder. Klem

StrikkePia - Kristine sa...

Jeg vet ikke hva jeg kan si som kan trøste deg. Å miste et barn er det verste man kan oppleve, og er en smerte så stor at jeg ikke kan forestille meg hvordan dere har det.

Jeg tenker på deg og dine hver dag og sender dere mange tanker og varme gode klemmer <3<3<3
Jeg bor jo i samme by som deg, og skulle det være noe jeg kan gjøre for deg, stort eller smått, sent eller tidlig, så må du ikke være redd for å ta kontakt. Jeg flytter gjerne på meg om det kan være en hjelp for deg. Uten tvil!!

Så kjekt å høre at du har begynt å strikke igjen og at armen din er såpass bra at du klarer det. Flotte pulsvarmere du strikker, jeg fikk akutt lyst til å lage dem og skal se om jeg får tak i bladet. Jeg håper at de nye kurene du har startet på nå vil gi deg minst mulig ubehag. Jeg vet hvor ubehagelig de kan være og er med deg i tankene.

Skulle det være noe jeg kan gjøre for deg og dine, finner du meg på Hobbyboden.

Varme Gode Klemmer <3<3<3

Tesha sa...

Jeg har vært innom bloggen din hver dag for å se etter nytt. Jeg skjønte jo at det som lå bak var noe helt ubegripelig vondt og vanskelig.
Ord blir fattige, det dere har gått og går gjennom kan man nok ikke sette seg inn i. Å miste et barn. Jeg vet ikke om jeg kan forestille meg noe verre.
Jeg aner styrken din/deres og varmen, omtanken og kjærligheten rundt dere.
At dere kan få stablet en hverdag på beina sier litt om det.

Sender Varme tanker og Gode ønsker!

Lisbeth sa...

Så vondt å lese at dere har mistet den ene jenten deres.

Anonym sa...

Mange varme tanker til dere. Det er en vanskelig tid dere har foran dere. Sorgen vil aldri bli borte, men med tid og stunder vil dere lære å leve med den og dagene vil bli lettere.
Stor trøsteklem!

Borgny

Maibritt sa...

Kjære deg
Jeg har ikke vært klar over dette, før nå i dag.
Det var forferdelig trist å høre. Jeg kan bare forestille meg hvordan det er for dere. Motta min dypeste medfølelse, og varme tanker.
Klem fra meg.


ü

Hilde sa...

Sorg går ikke over. Den tar bare en annen form. En sorg ligner på havet. Til å begynne med er bølgene veldig krappe. Så kommer dønningene, men det blir aldri mer havblikk.
Iben Sandemose

LivM sa...

Jeg var redd at det var noe slikt som hadde skjedd. Du har vært i tankene mine og jeg kan bare sende deg en riktig stor klem.

Morsomme ugle-pulsvanter du strikker.

Charlotte sa...

Så ufattelig trist å lese hva dere har vært gjennom... Ord blir så små og ubetydelige. Jeg har opplevd tap og jeg har opplevd sorgen som følger... Jeg føler med dere! Lykke til med behandlingen!

Spurven sa...

Hvor ufattelig trist dette var for deg og dine - å miste et barn.. Man kan ikke forstå det før man opplever det selv.

Mine tanker går til dere.

Klem fra Spurven

2ne sa...

Så ufattelig trist det dere har opplevd - må være noe av det aller vanskeligste man kan oppleve å miste et barn - føler med dere i sorgen.

Godt og se du har funnet strikkepinnene oppi det hele. Lykke til med behandling også.
Stoooor klem

Emme sa...

Har ikke fått med meg tapet dere har lidt, før nå i kveld og har ikke ord for hvor vondt det må være å miste et barn.

Føler så inderlig med deg/dere!