torsdag, september 13, 2012

Ikke arbeidsledig på lenge!

 Nå har jeg så mye på gang på strikkefronten at jeg nesten går surr i garn og mønster.. Dette garnet er til Sinnasaujakken. Må vente til jeg er ferdig med Dorthe-genser nr 4.
 Puddelvottene til Muffin (www.joridweb.com) gleder jeg meg virkelig til å begynne på også. Må jo ha puddelvotter jeg som har puddler..
 Disse mysteriesokkene har jeg såvidt lagt opp til i dag. Det er Bittami som har startet dette, og del 1 er ute. Del 2 kommer allerede i morgen, så her er det bare å henge i..
 Dette skal bli en genser om jeg får tak i litt mer garn. Den starter jeg ikke på før endel av alt det andre er ferdig eller hvertfall godt igang.
 Her er jeg såvidt igang med sokker til samstrikkkokuransen som Projo har satt igang.
Og sist, men ikke minst, denne jakken må jeg få fortgang på. Minstemann venter på denne og håper den snart er klar. Eh, den har mye mønsterstrikk på ryggen i ørten farger så det tar nok sin tid er jeg redd...
Så om noen skulle tro at jeg var arbeidsledig så tar de absolutt de tar feil. Men alt er jo bare kos da...

8 kommentarer:

Lisa sa...

puddelvotter? så utrolig søte!
Det er kjekt å ha masse strikkeprosjekter på gang :) Selv er jeg på slutten av en bølge har bare 3 pågående prosjekter og ett av de er halveis i avfellingen... Så jeg må ta meg en runde som deg og finne nye spennede prosjekter! ;)

LivM sa...

Wow det var litt av en liste. Jeg har også mange planer, men tør ikke finne frem garn før jeg er ferdig med det jeg holder på med. Blir bare stresset. Jeg gleder meg til å se dine prosjekter ferdige, spesielt jakken!

AnnetteK sa...

Herlig mange prosjekter!!
Ja nå har du å trøye deg med i høst.

Lunamon sa...

Å så herlige prosjekter du har. En fryd for øyet å se de fine fargene. Klart du må ha puddelvotter ;o) JEg selger masse produkter med puddel på, alt fra klistermerker til bilen til lommebøker og vesker. Du finner med på facebook, via bloggen min om du ønsker. Ha en flott kveld videre.

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Du har iallefall noe å holde på med.Mange fine prosjekter.

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Du har iallefall noe å holde på med.Mange fine prosjekter.

StrikkePia sa...

Så mye fint. Og så mange fine farger. Jeg fikk akutt lyst på puddel votter selv om jeg har Flat (verdens fineste gullgutt <3). :-)

Nei du blir ikke arbeidsledig med det første. Men det er sikkert koselig å ha så mye å ta seg til når du har hatt så lang pause fra strikkingen som du hadde nyss. Håper det går fint med armen din. Og jeg gleder meg til å se alt det fine du tryller frem. :-)

Therese sa...

Jeg har englevottene fra Jorid - gleder meg til å begynne på dem og gi bort et par til stedatter og niese til jul. De sikler veldig på de vottene.

En som driver med håndarbeide er aldri arbeidsledig ;-) KOS DEG!