fredag, desember 14, 2012

HUV-pakke.

 Da er Hemmelig Uvenn-pakken kommet i hus. Her kan man vel si det var en fullstappet pakke med utfordringer...
Disse nøstene var oppi en egen pose i esken, og her er der diverse bomullsblandinger. Noen få nøster ser jeg hva jeg kan bruke til, men bl.a Duett-nøstene sliter jeg litt med foreløpig.
 Her har vi bl.a skikkelig knirkende akryl. Jeg er nokså tørr på hendene for tiden og da klistret tråden seg til huden. Får frysing på ryggen bare jeg tenker på at jeg skal strikke av det... men nøstet fremst blir nok en klut, for det er bomull.

 Her er vi jammen innom 80-tallet også. Grøss og gru, hva i all verden skal jeg finne på av det store nøstet i midten? Her må nok de små grå i sving. Fluffy til venstre er utrolig mykt og godt, men tykt garn og bare et nøste er jo utfordrende. Det lyse nøstet bak til venstre aner jeg heller ikke hva jeg skal bruke til, men det er mulig jeg prøver ut noe nytt. Rosa Vienna skal jeg nok finne nytte i med tiden.
 Disse nøstene var jo grei. Babysilk-resten fremst var jeg veldig glad for. Har så lenge hatt lyst å prøve det garnet, så det må jeg finne noe fint til. Noro-garnet kjentes veldig hardt ut. Det skal brukes pinne 2,5mm så vi får se hva det blir. Muligens sokker? Puddelgarnet blir et sjal vil jeg tro.
 Med to puddler i hus så er selvsagt dette garnet greit. Her er det gamlehunden som poserer med garnet. Minstehunden ville helst stikke av med nøstene så hun havnet utenfor bildet..
Puddelpels og puddelgarn, slett ikke ulikt.

Tusen takk til min hemmelige uvenn. En morsom pakke med mange utfordringer, men jeg gleder meg faktisk til å sette igang.

6 kommentarer:

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Ja her får du noe å bryne dæ på.Blir spennende å se hva du lager.

Sommertid sa...

Kan bli mye spennende utav de her nøstene ja.

Flotte Marius sokker du har laget i forrige innlegg.

Ha ei fin førjulshelg !

ANNEPÅLANDET sa...

Haha, her har du sannelig litt av hvert ja! De aller mest håpløse går det kanskje an å strikke dukketøy av??? Og så er det vel lov å blande det med eget restegarn?
Tror sannelig jeg må bli med på en sånn uvenn-utveksling en gang, det ser jo unektelig litt morsomt ut. Bra du er så kreativ med å bruke opp restegarn, det kommer jo til nytte her :-)
Ha en riktig fin helg!

mimouna sa...

Hoho, du fikk jammen en skikkelig uvennpakke! Masse gøy å ta fatt på her. Men jeg tror nok du får has på mesteparten. Lykke til! *fnis'

Knutine sa...

Her var det masse rart... Tror jeg sender deg noen Duett nøster jeg også.
Så får du flere utfordringer:-)


Ha en fin helg.
Wenche

Anonym sa...

Hei!
Ser du skriver at Noro-garnet er hardt, men jeg kan forsikre deg om at det er noe helt annet etter en vask, så det kan brukes til ganske mye. Selv har jeg strikket mange sjal av et nøste med Sock-yarn, og bruker da pinne 4 eller 4.5. Synes fargeskiftene er lekre! Lykke til!
Hilsen Torill