søndag, desember 02, 2012

Advent.

 Husker du at jeg fant et eller annet som jeg hadde begynt å hekle på i kisten på hytten? Jeg likte godt mønsteret, så nå har jeg studert det og heklet noen lysglass i dette mønsteret. Enkelt og greit å hekle og kjapt var det også. Kan legge ut mønsteret her om noen ønsker det.
 Vi er kommet til Desember, og da er det adventskalender. Jeg har byttet kalendergaver med Hegjorg, og dette fikk jeg i går. Fine lilla lys som passer nå i adventstiden.
 I dag fikk jeg flotte lilla servietter. De skal vi bruke i dagene fremover. Tusen takk for gavene Hegjorg!

På Uformelt bytter vi gaver til hver søndag i advent, samt en gave til julaften. I dag fikk jeg denne fine gaven. Herlig garn, supre strikkepinner samt deler av en oppskrift... Spennende.

7 kommentarer:

LivM sa...

Veldig koselig med slike overraskelser! Ellers så har jeg sett nedover på de forrige innleggende dine, og da blir jeg stum. Så mange flotte prosjekter som du har på gang, men du må jo få dem ferdig :-) Sikkert noen som vil overta de som har blitt for små for dine. Riktig lykke til !

Anonym sa...

Hei! Har du oppskrift på denne heklet lykten.? Evnt få den på Mail?

medina sa...

Koselig med sånne lykter. Dine var søte.ha en fin uke:)

Bodil sa...

Det var nydelege lykter :) Kjekt å sjå andre mønster på dei.

Kristine - StrikkePia sa...

Fantastisk flotte!! Jeg tar gjerne i mot oppskrift om du orker. :-)

MarJE sa...

Hei,
Flotte lykter du har laga...og mønsteret var fint!!!
No skal eg sjå meg litt rundt i bloggen din for det ser ut som her er mykje spennande.
Ha ei fin adventstid.

Marte sa...

Vakre lykter du har laget! Jeg heklet min første lykt for noen dager siden, og det blir garantert fler. Fint med prosjekter som ikke tar så veldig lang tid sånn i julestria :)