tirsdag, januar 16, 2007

Fant denne på bloggentil MarianneG.
Hun har satt i gang en aksjon kalt "Kom ut - kom fram", der hun utfordrer alle som er innom sin og alle andres blogger til å legge igjen en liten hilsen til glede for forfatteren av bloggen.
Det er jo så koselig å få en hilsen på skravlebrettet, i gjesteboken eller kommentarfeltet.
Herved er utfordringen brakt videre til deg. Tar du utfordringen?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Innom og titter på alt det fine garnet du har kjøpt. Gleder meg til å følge med på GAAA-teppet du skal strikke, nydelig farge.

Hekledilla sa...

Tjohei. Tar utfordringen på strak arm- vet jo at jeg kunne vært mye flinkere til å legge igjen en liten hilsen rundt omkring i bloggene jeg besøker. Ha en flott aften.

Tine sa...

Heisann!
Er igrunnen sant at en burde bli flinkere til og legge igjen en hilsen, er hyggelig og høre hva andre synes om arbeidet sitt og slikt. Følger stadig med på denne siden, den er et fast innslag på surfe runden hver dag =) Mye inspirasjon og hente her! Vi "ses"!

Anonym sa...

Utfordringen er tatt.Skulle nok vært flinkere til å legge igjen en hilsen rundt omkring.Får bli flinkere fra nå av.Fin side du har.

Anonym sa...

Den utfordringa tar eg ja.. ;-) Er her ofte eg då, men lite flink å helse på.. Skylder på Bloglines, eg.. hehe.

hobbyvenn sa...

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger. Veldig kjekt at dere titter innom!

Anonym sa...

Tar utfordringen med et smil ja :) Har vært på besøk hos deg noen ganger før, og det er koselig her hos deg! Lover å bli flinkere til å legge igjen "spor" etter meg! Du er velkommen til en titt inne hos meg også :)

Anonym sa...

Jepp! KOmmer gjerne ut og frem for å fortelle at det er jeg som har lusket rundt og latt meg inspirere!

Anonym sa...

Hei på deg, her er jeg :)

hobbyvenn sa...

Koselig dere stkk innom dere siste også! Jeg titter nok innom deres blogger igjen også... Klem

Anonym sa...

Så koselig dette var da hobbyvenn. Ja, en burde som andre sier være flinkere til å legge igjen en hilsen når en er innom bloggene til hverandre.
Det koster så lite, men er så hyggelig.
trulte

hobbyvenn sa...

Ja det har duhelt rett i Trulte, det er utrolig koselig å komme inn på bloggen og så ligger der kommentarer! Nesten som en liten gave det jo! Jeg prøver også å legge igjen en kommentar i bloggene jeg titter innom.