tirsdag, januar 30, 2007

Krabbeteppe.


En flott dag... Helt alene i huset i flere timer, regn og ruskevær ute, og symaskins-arbeid. Herlig. Nytrukket kaffe med melk, Halvdan Sivertsen på full styrke og lappeteppe. Kan nesten ikke bli bedre..

"Takk-for-stoffet-krabbeteppet" er ferdig.
Nå er det bare å håpe at mottaker blir fornøyd. Det er litt skummelt når en lager noe til andre. Jeg er alltid redd det ikke er godt nok, men krysser fingrene og satser på at den lille jenten kan ha glede av teppet lenge..Bare en liten del av teppet. Det er litt lettere å jobbe med slike tepper når en har større stoffbiter å jobbe med, men det gikk greit likevel. Den mønstrede kanten rundt teppet var noen strimler som var grovklippet, så da bare skar jeg de ned til lik bredde og sydde de på. Det ble litt liten kant igjen å sy på, men heldigvis ble det nok.

12 kommentarer:

Renate sa...

Så utrolig fint! Blir helt stum over hva som kan lokkes fram av stoffbiter :D
Regner med at mottakeren blir glad for dette ja!
Tror jammen jeg skal sette på litt Halvdan Sivertsen jeg også, er jo så koselig. Passer bra, har akkurat laga kakao... mmmm... kosestund :)

Anonym sa...

SÅÅÅÅÅ, flott teppet ble. Du er en ener med symaskinen. Du kan tro jeg gleder meg til å gi det til Johanne. Tusen, tusen takk hobbyvenn.
trulte

Anonym sa...

Dette ble flott! Misunner alle som er så flink med symaskinen. Jeg har ikke tolmodighet til slikt. Godt jobbet!

Anonym sa...

Krabbeteppet ble nydelig.
Kjekt å følge med når det ble laget.
Og de Hedera-sokkene var kjempefin!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle fire! Blir helt rørt jeg.. Synes det er veldig kjekt å sy, og dette var jo en takknemlig oppgave. Men det er jeg som skal takke trulte, for de stoffrestene du ga meg er utrolig flotte (og mange!).
Og renate, kakao og Halvtan Sivertsen MÅ jo bli kosestund det da!

Anonym sa...

Teppet er ikke bare "bra nok" - det er flott!

Anonym sa...

Kjempeflott teppe. Helt supert. Mottaker må jo bli kjempefornøyd for å få dette.

hobbyvenn sa...

*Rødme* Tusen takk elisabeth augusta og elite også! Så koselig at dere tittet innom bloggen!

Anonym sa...

Kjempelekkert teppe!! Helt enig med Elisabeth Augusta! Ser du bruker sikkerhetsnåler, har du forsøkt å "lime" sammen lagene med tråklspray? Det pleier jeg bruke når jeg skal maskinquilte. Mye lettere enn alle sikkerhetsnålene! Bare et lite tips fra en quilter til en annen :)

Bim sa...

Ja, det där täcket blev ju helt urgulligt. Hm, varför drar man inte igång något själv måntro? Kanske man fegar lite, lite. Eller? Kantningen är nog det man fegar mest inför. En kurs så man vet att allt går ok till kanske? Men, jag har inte sett kurser på lapptäcke på år och dag... Borde väl va inne nu igen, eller?
Må så gott... värmländskan... kramis och ha en trevlig helg dessutom, vad du än tar dig för...
Sjöbackas blogg

Anonym sa...

Knallfint det krabbeteppet.
Eg er heilt sikker på at mottager av det vert kjempeglad for å få noko så nydeligt.

Ha ei fin helg.

hobbyvenn sa...

Tusen takk til dere siste også. Tråkle-lim? Aldri hørt om det engang... Må jammen sjekkes ut. Høres lettvint ut ja. De sikkerhetsnålene tar det jo en evighet å sett i... Klem til alle sammen.