tirsdag, januar 16, 2007

Garnslanking?? Eh, nei...


I dag har vi hatt oss en tur til Hillesvåg og kjøpt garn til et teppe jeg skal strikke. Det har tatt en tid å bestemme seg for garnvalget, men etter å ha testet ut diverse garnrester kom jeg fram til dette garnet. Det er Hillesvåg sitt superwash-garn. Jeg valgte det fordi det er et mykt, slitesterkt og drøyt garn. Jeg har strikket en god del til barna i dette garnet, og det holder seg fantastisk godt! Egentlig er jeg ikke så glad i superwash, men til et slikt stort teppe tror jeg det kan bli temmelig tungt å vaske slikt for hånd..

Fargen er ca "kamel" vil jeg tro. I bakgrunnen ser en teppet som skal strikkes. Det heter Great American Aran Afghan. Det er et teppe som består av 20 ulike rutersom tilslutt monteres sammen. Dette er også en along på HB, der vi skal strikke en rute hver måned.
Jeg beregner å strikke i dobbelt garn tror jeg, for teppet skal strikkes på pinne 3,75 - 5.


"Stof 2000" i Danmark hadde salg på garn, og jeg kom over det... Ups, det ble visst endel nøster... Dette er 10 nøster Mohairgarn à 50g som ikke kostet mer enn 16,- kr pr nøste. (pinne 5)
Hadde tenkt en jakke til meg av det, men det blir ikke ennå i allefall. Har visst rikelig å sysselsette meg med nå..


Dette er også garn fra "Stof 2000". Et fantastisk mykt og godt Kid Mohair-garn! Dette garnet skal bli til en julegave... *hysj, hysj*
Se det nydelige fargespillet i hvert nøste! Nøstene er på 25g og kostet 13,98. Gleder meg til å ta pinnene fatt!
Fremdeles samme Kid Mohair-garn, men bare i en annen farge. Dette skal også bli en julegave, men til en i en helt annen aldersgruppe enn den andre gaven over.. (Hehe, nå kan dere lure... Farlig med slike bloggen om en røper for mye...)
Sjekk den nydelige fargen! Ble så imponert over de flotte fargene i hvert nøste. Snakk om å kjøpe seg til godt humør! Og når det ikke koster mer enn dett er det jo absolutt til å leve med også. (Altså, enda bedre humør. Hihi.)

Glemte å legge til momsen på prisene forresten. Betalte 127,- kr i norsk moms når pakken ble hentet på posten.

3 kommentarer:

Gimpelise sa...

Wow, så mykje nydeligt garn du har fått deg da. Mohairgarnet til Stoff 2000 er jo bare så deiligt også da.
Eg og er begynt på GAAA, men eg har valgt -nille sitt Superwashgarn siden det er lettere å få tak i her.

LivM sa...

Oi,oi! Så mye garn. Jeg er ikke med på alongen, men jeg har mønster og har planer om en gang i fremtiden å strikke dette teppet. Men jeg er fortsatt usikker på garnvalg! Blir spennende å høre hvordan det går med deg!

hobbyvenn sa...

Er minst like spent på resultatet av GAAA jeg også. Har ikke tid til å starte riktig ennå, men skal prøve det ut i løpet av helgen.