søndag, januar 21, 2007

SOL!!!

Må bare vise hva vestlandet har vært belønnet med i dag. SOL! Dette bildet er tatt fra fergen på vei hjem fra hytten. Se så fantastisk en sol, et fjell og litt sjø kan bli... Det er iskaldt å stå slik ute på fergen, men en flott opplevelse likevel.

Dette bildet tok jeg på hytten, tidligere i dag. Måtte bare vise at det faktisk har vært oppholdsvær over Bergen i dag. Etter 84 dager med sammenhengende regnværsdager så blir en litt lett oppgiret av et slikt fenomen... Se så fin Ulriken er med snø på seg. (Midt i bildet, langt borte.)

3 kommentarer:

Anne-Ruth sa...

Ja, sant det har vært deilig med finvær idag??? Og den fergeturen skulle jeg gjerne vært med på, må ha vært en nytelse å være vitne til den utsikten!

Renate sa...

Så hærlig det så ut med sol og finvær! Skjønner godt at det er ekstra kjærkomment etter SÅ mange dager med regn :) Krysser fingrene for at du får flere findager framover.

hobbyvenn sa...

Hehe, fergeturen kan du ta når som helst anne-ruth. Halhjem-Våge er ikke så langt borte, og til sommeren kan vi jo satse på bedre vær også... Men den opplevelsen med solnedgang etter så mange regndager blir det nok lenge til en opplever igjen vil jeg tro..
I dag har vi forresten også hatt en nydelig dag renate, men nå snør det masse. Ikke noe problem det da. NYTER det også.