onsdag, februar 14, 2007

Brette te-poser..


Jeg leste på bloggen til elisabeth augusta om å brette teposer, og fant ut jeg ville prøve. Det er jo ofte slik at de teene som er i løs vekt er litt mer spennende enn de som kjøpes i ferdige teposer. Men ulempen med de løse teene er at du trenger litt mer tid og utstyr for å trekke deg en kopp. Bretter du slike teposer som dette, så er det like kjapt å trekke en kopp te som de ferdige posene. Det var mye lettere enn det så ut som da jeg fant skissen hos www.kerismith.com/funstuff/ Klikk på teapocket litt langt nede på siden, så kommer skissen frem.

Her har jeg lagt teen midt på papiret og er klar til å brette. Jeg brukte Edet Torky.


Dersom dere følger brette-anvisningen ser det slik ut etter du har brettet papiret slik skisse 2,3 og 4 viser. Så bretter du motsatt side som skisse 5 viser....


... og ender tilslutt opp med en liten lomme som du putter den siste "snippen" nedi. Da har du en tett og veldig brukbar tepose.Ferdig tepose, klar til bruk. Jeg var litt redd den kankje ville åpne seg igjen når den ble våt, men det gjør den ikke. Vil du gjøre det ekstra fint kan du selvsagt feste på en sytråd og et merke med hvilken te du har pakket inn.

5 kommentarer:

Bim sa...

Detta var ju bara så häftigt!
Ja, ibland kan man ju på vissa tebutiker få blanda sin egen teblandning, eller om man inhandlar deras special. Vill man då sända det till något som dricker te, så kan det ju ibland vara kul att göra något mer än bara sända en påse ;) Då är detta ju toppen, och sedan packa det i en kul låda eller något. DET tåls att läggas på minnet och tack för idén... Du är så hiskeligt kreativ att man blir ju stum ;)
Må så gott... värmländskan... kramis i mängd på valentins dag... och inspirera mera...
Sjöbackas blogg

Vipsen sa...

Innom og kikker. Tebretting må bare prøves ut :)

Dinemor sa...

Jeg fant dette i en annen blogg før jul, men har ikke somlet meg til å prøve et... Det ser jo så praktisk ut! Ser litt morsomt ut å brette de også.. :)

LivM sa...

Dette ser jo smart ut!

hobbyvenn sa...

Det er smart også! Posen holder som bare det, og morsomt å prøve seg på er det også. Lykke til til de som vil prøve.