tirsdag, juli 17, 2007

Nytt langtids-strikketøy.



Enda en annen ting en kan gjøre i regnvær er å starte på nytt strikketøy...
Jeg fikk meg et kink i ryggen (over et år siden forrige gang heldigvis) i går så nå ert jeg nok noe "låst" endel dager.. Da var det bare å roe ned og finne på noe smart. Jeg var ferdig med sokkene jeg hadde på pinnene, så da ble gemalen og et av barna sendt på loftet med ønske om å få ned noen spoler garn. Dette er fra garnlageret jeg kjøpte på Oleana da de hadde salg. Disse 4 spolene danner fargegrunnlaget til en jakke jeg muligens skal strikke. Først ble noe av garnet spolt over til mindre nøster. Det hjalp gemalen og minstemann meg med, snille som de er.







Dette er jakken jeg har tenkt på å strikke. Har ikke helt bestemt meg ennå, men jeg vil hvertfall prøve. Det er i såfall minstejenta som skal få ny jakke, så jeg må omskrive mønsteret litt.









Her er jeg såvidt igang. Dette er absolutt ikke noe tv-strikk for her må det telles og følge nøye med. Må nok finne meg et annet strikketøy til tv-en, så dette blir et rent koseprosjekt som skal ta lang tid. Men foreløpig ser det ganske bra ut synes jeg.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så fint du hadde det i bloggen din, og det var koselig hos deg. Den jakka tror jeg blir kjempefin. Hilsen asterix.