torsdag, oktober 11, 2007

Jul i oktober...


Var ute og handlet i gårkveld og da kom jeg over disse to bladene. Litt tidlig med juleblader kanskje, men for oss som lager endel julegaver og -pynt selv så er det veldig greit. Synes bladene var greie, selv om endel har vært presentert i tidligere blader også.







....og når vi først er inne på jul... i går fant jeg herlige mandariner (eller heter det klementiner mon tro?) . Slike som er saftige, friske og søte, lukter nydelig og bare er sunn og god! Disse fikk rask ben å gå på, så dette er alt som er igjen i dag...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!Syns jeg kjenner lukten av mandarinene dine.....Jeg har også kjøpt Allers sin utgave av julemagasinet men må si at jeg ble veldig skuffet.For oss som har handlet juleblader i mange år så ble det nesten bare reprise.Kjenner igjen mesteparten av tingene der fra tidligere år.Håper jeg blir mer fornøyd med de andre som kommer!God helg og takk for titten!

hobbyvenn sa...

God helg til deg også! Ja det er nok slik at enkelte blader bruker gamle innslag. Dumt for oss trofaste kjøpere, men sikkert greit for de som skal ha nytt stoff i hvert blad. Men de kunne jo idet minste ha laget en ny variant av det gamle?

Berit T sa...

Ja nå går det med raske skritt mot jul når både mandariner og julebladene er kommet!!!
Enig med deg at de siste årene er det gammelt nytt det som kommer i bladene.
Ønsker deg iallefall en fin helg

Petunia sa...

Synes julen kommer tidligere for hvert år... Litt tidlig å komme med blader i begynnelsen av oktober...
Ha en fin helg!

hobbyvenn sa...

Hehe, neida det er ikke for tidlig med juleblader i oktober petunia. Det er nå julegaver skal planlegges og produseres. Og det er nå det er lettest å la seg inspirere... hvertfall for meg...