mandag, juni 30, 2008

Herlig saft!


Det er den tiden på året da det er smart å tømme frysen for diverse lagret mat. Synes det er godt å ha mye ledig plass når bær og kjøtt skal på plass i frysen før vinteren. Dermed dukket disse opp... Jeg visst at jeg hadde to spann med rips/solbær i frysen, men har ikke hatt kapasitet denne vinteren til å safte de. Men i dag hoppet jeg i det. Så nå har vi herlig saft til sommeren. Jeg koker saften på "gamlemåten" for jeg synes den blir bedre da. Saftkokeren står mest på stas i matboden...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid godt med hjemmelaget saft :)

Anonym sa...

Deilig med hjemmelaget saft. Smaker mer bær enn den saften du får kjøpt ferdig. Du fikk meg forresten til å ta en titt i fryseren og joda, der ligger bærene i fra forrige året ferdig til safting. Får vel ta meg i nakken å få saftet jeg også da.

hobbyvenn sa...

Ja hjemmelaget saft er bare herlig. Og mange flere vitaminer enn i den kjøpte saften som ofte er tilsatt kunstig smak (ikke alle safter da selvsagt).
Lykke til trulte. Det går igrunnen ganske kjapt når en bare er kommet igang...