mandag, mars 16, 2009

Fisketur med votter på sleng...


I helgen var jeg på "Fisketur"... Vi var en tur på hytten og koste oss med diverse arbeider. For min del ble det en fisketur der fiskene stod i fokus når jeg satt rolig. De er kjappe og greie å strikke og arbeidet er veldig greit med tanke på at en kan benytte restegarn.
Det ble ikke den helt store fangsten, men 28 fisk er da ikke helt borte det heller...En annen ting er jo fargene da. Jeg hadde planer om å kun benytte restegarn, så da blir jo fargene der etter. Men foreløpig klarer jeg å strikke med farger som passer sånn noenlunde sammen. Er nok redd jeg må bruke endel farger som ikke egentlig skulle passe her, men det kan jo bli en morsom utfordring...
Og vel hjemme fra hytten så fant jeg ut at jeg ville strikke videre på vottene også. Første vott er ferdig og jeg er godt igang med vott nr 2. Vinkelen på bildet er noe feil, så de ser litt korte og rare ut, men det er de ikke i virkeligheten.

9 kommentarer:

Lisbeth sa...

Fiskene er fine, men det blir en tålmodighetsprøve etter hvert. Jeg har en pose liggende et sted - med garn og fisker.

Lykke til!

LivM sa...

Dette mønsteret har jeg jo liggende når jeg tenker meg om. Kanksje noe for restegarnhaugen? Men da tror jeg at monteringen bør skje etter hvert, ellers blir vel motet borte!!
Du har i hvertfall ikke ligget på latsiden!

hobbyvenn sa...

Sikkert smart å montere etterhvert, men jeg aner ikke hvor mange lapper jeg får av hver farge så jeg må ta monteringen til slutt. Tror nok at jeg skal bli ferdig med monteringen bare jeg får strikket mange nok fisker da...

Elisabeth sa...

Fin fiskefangst og flotte votter ;)

Petunia sa...

Synes fangsten var flott jeg:) Og så slipper du fiskelukten i huset... spesielt stekt fisk lukter ikke så godt:)

lise sa...

Flotte fisker, jeg synes fangsten var god jeg.

MayM sa...

Ja, her har du virkelig vært på fisketur. Gleder meg til å se teppet ditt ferdig.

Fit mum sa...

Dette teppet har jeg sett på bilde tidligere, og det er jo bare kjempe flott! Ser ut som du har en dugelig bra haug av fisker liggende; blir spennende å se når monteringen tar til!

mimouna sa...

Tror det blir fint med massevis av farger jeg! Mye arbeid å montere alt til slutt, men da kan du jo organisere fiskene som du vil. Jeg strikket to og to sammen i halen og monterte etterhvert. Ble IKKE fornøyd, så det var vel egentlig hovedgrunnen til at jeg gav opp.