tirsdag, mars 31, 2009


Så langt er jeg kommet på Jan. Det ble lite strikking i helgen, men det var vel heller ikke annet å vente. Det er rart hvordan tiden flyr avgårde når man prater med gode venner....
Men etter hjemkomsten kom strikketøyet frem igjen.

Så langt er jeg kommet nå. Bærestykket er ferdig og jeg er begynt på skjørtet.
Jan er veldig morsomt å strikke og starten går alltid raskt. Noe tregere når masketallet stiger på skjørtet selvsagt, men i str 8 år er ikke masketallet så alt for stort.
Jeg strikker Jan i Viking sportsgarn på pinne 4,5.


Fisketeppet er heller ikke glemt. I dag klarte jeg ikke å vente lengre med å legge utover lappene. Det blir muligens en annen variant av sammensettingen av fargene, men det var kjekt å se det utover bordet i allefall. Jeg har fremdeles bare brukt restenøster, og har mange igjen.
Ulempen er at det blir mange forskjellige farger, og ikke så mange av samme farge. Noe ulik størrelse blir de også, men det tenker jeg vil rette seg når de blir sydd sammen.
Vi reiser på hytten i påsken, så da blir det nok litt fiskestrikk der også.

7 kommentarer:

LivM sa...

Janen din blir fin, men jeg beundrer enda mer fisketeppet ditt. Det kommer til å bli supert. Likte at det var i slike friske farger.

MayM sa...

Dette kommer nok til å bli fint. ser ut til at fargene blir veldig fine spør du meg.

lise sa...

Uh, fisketeppet kommer til å bli flott!

Enig i at det er kjekt å strikke Jan. Jeg holder på med en i ull nå, som har svart skjørt. Og akkurat svart krever litt mer lys.. Men kjekt likevel.

Fjellrosa sa...

Ojjjj det blir rålekkert!!!!!!!! gleder meg og se det ferdig!!

mimouna sa...

Jeg liker alle fargene på fisketeppet ditt, det blir et skikkelig gladteppe det der!

Håper dere får en flott hytteferie! :o)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Fiskestimen har lagt litt i ro en stund siden jeg fikk det for meg at jeg ville strikke en Jan, men i dag er Janen overlevert så nå kan stimen vokse igjen...

RandiK Design sa...

Flotte farger! Ditt blir flott, og jeg er så glad jeg er ferdig med mitt.. Må innrømme at jeg ble litt lei mot slutten, men jeg beit tenna sammen og fikk det ferdig!
Gleder meg til å se det endelige resultatet!