fredag, mars 27, 2009

Hår!


Jammen er det ikke begynt å gro under parykken.
Foreløpig vil vel utrykket "Bolla Pinnsvin" passe bedre, men det er hvertfall kommet i gang. Ikke det at håret har vært så stort savn som jeg trodde, men selvsagt kan det bli greit å få tilbake et hår som henger fast uansett vær og vind.
Jaja, igrunnen så henger parykken veldig godt fast også da, så jeg har ingen dramatiske hendelser å referere til der parykken har blitt tatt av vinden eller noe slikt. Det eneste jeg kan komme på som evt kunne blitt noe pinlig, var en dag jeg skulle dra hetten av meg ute på tur og kjennte at jeg også dro parykken med i farten. Ikke noe problem, jeg bare lirket den forsiktig på plass under hetten og vips så var det fikset.

7 kommentarer:

MayM sa...

Så deilig det må være å se at håret kommer tilbake. Er sikker på at du er fin i parykk også, men det er nå rart med ens eget hår da. Innen sommeren tenker jeg du kan gå ut og føle at vinden rusker i håret igjen :)

Pinnepenn sa...

Det spirer og gror. Det må være godt å få håret igjen. Det er kjekt å ha. :)

lise sa...

Du kommer til å akkurat passe langt hår til en flott sommerfrisyre når varmen kommer!

Hanne sa...

Så flott at det gror! Sender deg masse gode tanker, og ønsker deg ALT godt!
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min!
Ha en fin dag :-)

hobbyvenn sa...

Joda, deilig med eget hår. Parykken er veldig grei å ha, men selvsagt er det enklere med hår som henger fast hele tiden...

Anonym sa...

hei..kan eg spørre ka som gjør at håret ditt vokser igjen..noe behandling du har tatt eller?er kjempe detder:)

hobbyvenn sa...

Håret forsvant fordi jeg har gjennomgått 6 harde kurer med cellegift. Når det er over kommer håret tilbake av seg selv...