søndag, mars 22, 2009

Ny kontroll.Da har jeg vært til ny kontroll på sykehuset for å sjekke lungene. Bildene viser ikke noe sikkert svar denne gang, så det blir nye bilder om 4 uker.

Det kan være at noen av "flekkene" på lungene har vokst 1mm siden sist, men det er ikke så enkelt å se det tydelig siden flekkene er så små fra før av.

Dersom det skulle være slik at kreften er begynt å våkne igjen så blir det nye kurer rett etter neste kontroll. Men kurene da blir helt ulik de jeg har gått gjennom nå. Da er det kur en dag pr uke, og ingen overnattinger på sykehuset.

Foreløpig har jeg ikke tenkt å bekymre meg for noe som helst. Føler meg i fin form og kan ikke kjenne noe som helst som skal være i ulage. Merker bare at formen blir bedre og bedre for hver uke. Kondisen er jo noe helt annet, men den kommer seg den også etterhvert. I morgen skal jeg ut og shoppe litt tilbehør til turene med hunden, skal nok legge inn bilde etterhvert... Man må jo følge tiden må vite... hehe.

1 kommentar:

LivM sa...

Det hørtes jo tross alt litt lovende ut, men uansett så er det bra at du er under behandling slik at de følger med deg hele tiden. Krysser fingre mange ganger!!!!