søndag, mai 31, 2009

Pinsehelg.


Pinsehelgen tilbringer min kjære og jeg på hytten alene.
Her er det bare kos og fred over hele linjen. Været kunne ikke vist seg fra en bedre side, og temperaturen er fullt på høyde med en sommerdag. Vi bruker dagene akkurat som vi ønsker, og da innbefatter det selvsagt håndarbeid fra min side...
Her er bordet dekket med dagens prosjekter. Synes du det ser litt rotete ut? Neida, dette er bare kreativitet og kos det...Vil du se nærmere på håndarbeidene? Egentlig tror jeg vi skulle latt det være, for ellers vil du vel oppdage et nytt arbeid igjen...
Vel, ytterst til venstre ligger en påbegynt juli-lapp i GAAA-alongen på Projo. Den er jo grei, skal strikke en lapp hver måned og det går foreløpig veldig greit.
Det i midten hopper vi galant over foreløpig *kremt* og går videre til ytterste høyre. Der ligger genseren til minstemann. Den ble alt for stor og måtte rekkes opp igjen. Her er den akkurat påbegynt for andre gang. Jeg måtte gå ned noen størrelser og pinnestørrelser.


Så langt er jeg kommet nå. Denne tar sikkert litt tid å strikke, men så er det vel ikke så stort behov for ullgensre for tiden heller da...Så kommer vi til det hvite prosjektet da... Kan jo umulig være enda et nytt prosjekt vel?? Eh, jo det er visst det. Får skylde på Vibbedille enda en gang. Hun lager så masse flott og for en svak sjel så er det nesten umulig å besøke bloggen hennes uten å bli inspirert til å begynne på noe nytt... Hun hekler på et nydelig teppe i en along med mange andre der de skal hekle en lapp hver dag. Det var dette argumentet som fristet meg, bare en lapp pr dag skulle jo være overkommelig.
-Det er ikke noe fast mønster en trenger å lage, bare en lager en lapp pr dag. Jeg hadde noe tynt ullgarn av et ukjent merke liggende på loftet som jeg tenkte jeg kunne bruke til dette teppet. Hvor stort teppet blir aner je ikke for jeg har bare denne ene bunten, men hver lapp veier ikke mye så et greit lite teppe til bruk på terassen blir det nok.Mønsteret fant jeg på Garnstudio sine sider. Der er teppet heklet i Alpacka, men jeg satser på dette gamle ullgarnet.

I dag tok vi oss forresten en tur på en husflidsmesse i nærheten av hytten. Mange flinke utstillere og mye en kunne vært fristet til å kjøpe. Men det eneste som ble med hjem er dette nydelige steinhjertet. Se det flotte fargespillet i steinen.
Ikke så lett å ta bilde i solen, men da kommer hvertfall fargene frem. Steiene er pusset og polert så fint at en skulle tro den var laget av glass...
Ellers var der mye på messen som var gjenkjennelig fra diverse forum jeg er innom. Kjekt å se at der var mange innom for å kikke og forhåpentligvis handle også...

Så vil jeg få ønske alle en fortsatt fin pinse.

6 kommentarer:

Pinnepenn sa...

Så mange spennende prosjekter, kos deg på hytta. :)

LivM sa...

Det høres ut til at dere har en fantastisk fin pinse, og det unner jeg deg virkelig! Mange flotte prosjekter på gang. Jeg er spesielt spent på genseren da!! Ha en fortsatt fin pinse!

Vibbedille:) sa...

Ser ut som dere har den PERFEKTE helgen sammen, heeelt etter min smak!! Me har tilbringet dagen ved sjøen og det kjennes kan man si!! Eg er godt brun og Jr har fått KOMLEhals, så eg aner legebesøk på tirsdag-sukk!

Men lappene dine var yndig søøøte og det blir et lekkert koseteppe! Eg har jo kastet meg på SOKKEgalskapen så nå går det litt i sokker for å få en flying
start!!!

Men nå er det Harry Potter film her med Jr og som sagt:SOKKESTRIKKING!!!

Koos deg og ha en fortatt herlig pinse!

Klem&Kos fra Vibbedille :)

Hanne sa...

Å dette høres ut som en herlig helg. Du har mange spennende og fine arbeider på gang - flotte farger i den barnegenseren. Og så kjekt å få det gode været på toppen av det hele.
Fortsatt god pinse!
Pludrehanneklem

amylin sa...

Det hørtes ut som en veldig deilig pinse! Blir spennende å se de ferdige prosjektene, spesielt GAAA-teppet og genseren.

Nogette sa...

Nydelige lapper du lager, gleder meg til å se resultatet!