torsdag, mai 28, 2009

Ærekjær jeg???

I går da jeg sjekket eposten min lå der melding fra blogger. Sikkert ikke noe uvanlig det da, men i denne meldingen stod det så kjekt at bloggen min var sortert under søppelblogger!!! Snakk om nesestyvert.
Vel vet jeg om utrolig mange flotte og inspirerende blogger som ligger mange hakk over min forutsigbare og sikkert litt kjedelige blogg, men SØPPELBLOGG?

Kjennte jeg ble både sjokket og litt ærekrenket. Merkelig igrunnen, dette er jo bare en logg over håndarbeid og litt familieaktiviteter, men likevel min og ikke noe jeg vil betegne som søppel... En stund lurte jeg faktisk på om det hele var noe lureri for å få en til å gå inn på en link som ville gi datakræsj, men etter en liten sjekk på bloggen forstod jeg at det var alvor. Det stod forøvrig i mailen at bloggene ble undersøkt av roboter så feil kunne oppstå, så gjett om jeg håpet at det var grunnen....

Vel, heldigvis var linken der en skulle be om gjennomgang av bloggen helt i orden så jeg fikk bedt om en sjekk..
Og i dag virker alt som det skal igjen og det virker ikke som noe er anderledes enn det pleier. Ikke noe mail om at de har/ikke har funnet noe heller, så da er nok bloggen igjen klassifisert som BLOGG, og ikke søppelblogg. Puh, slapper av litt jeg nå.

6 kommentarer:

LivM sa...

Det var det verste jeg har hørt! Men det var godt å høre at det rettet seg, for din blogg er jo en av de jeg følger mest med, og det er så visst ikke på grunn av søppel!
Lykke til med bloggen videre!

Pinnepenn sa...

Det skulle da bare mangle, dette er da slett ingen søppelblogg! Godt du fikk rettet det opp. :)

Turid sa...

Hei, hei så bra at alt er i orden igjen. Jeg har nettopp startet med blogging og har lagt din blogg på lista over de jeg ønsker å følge med på. Syns du har en fin blogg!

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Godt det gikk greit. Fikk litt hette da det var snakk om at bloggen ble slettet innen 20 dager...

lise sa...

Høh, hva er kriteriene for å være en søppelblogg da? For stor eller liten aktivitet for mange eller for få lenker? Fikk du noen begrunnelse..?

Jaja, robotene kan nå mene hva de vil, jeg liker bloggen din veldig godt, og jeg er bare en av mange!

hobbyvenn sa...

Neida, ingen begrunnelse for at bloggen ble luket ut. Men det er nok et eller annet som har lurt robotene. Det er vel som et og annet som havnet i søppelposten på mailen. Alt er hvertfall i orden nå, så da er det bare å slappe av og blogge som før...