lørdag, mai 16, 2009

Ut på tur, aldri sur...


I dag har vi gått oss en skikkelig fin tur. Egentlig hadde det vært mye raskere å sykle denne turen, men siden vi har Ipod og Nike+ sko, så måtte vi selvsagt gå... Resultatet ble forøvrig 11,15km. Dette er bildet en får når en laster inn resultatet fra Ipoden til dataen. Som du ser er det ikke snakk om å gå en tur i gjevnt tempo når en har barn med seg...Turen gikk tur/retur Gamlehaugen. Det er en flott tur bl.a fordi en kan gå på gangvei hele veien. Og er en bare obs på alle syklistene som suser forbi så er det både trygt og fredelig.
På Gamlehaugen ble det også tid til et aldri så lite fotbad for den som ville. Det var det bare minstejenta som hadde behov for. Vi andre slappet av med medbragt niste og saft. (Den slukte hun unna for å kunne vasse lengst mulig...)

De to minste her i huset er turbo når de er sammen, men jammen har de mye glede av hverandre også. Her er vi på vei hjem, og ingenting tyder på at disse to har flere kilometer i beina...


Og for minstemann ble turen helt perfekt da han endatil traff på noen få russ og kunne motta enda 4 russekort. Nå har han ca 360 kort tilsammen. Da er det også medregnet kort han var så heldig å få av en gutt på skolen.
Men nå er det lørdagskveld og kos med familien og strikketøy som venter.
Jeg vil også få ønske alle som er innom bloggen en riktig fin 17.mai i morgen. Her er skjorter og flagg strøket og stivet, maten er klar i fryser og kjøleskap og de minste har stemmet fløytene til i morgen. (Det siste var ikke helt nødvendig etter vår mening da, hehe). Kommer tilbake med bilder fra morgendagen senere.

3 kommentarer:

MayM sa...

Dette så virkelig koselig ut. Familietur er viktig for ungene og årene går så fort til de ikkevil være med.

Ønsker dere også en flott dag i morgen på 17.mai

mimouna sa...

Det er en fin tur! Klumpen går i barnepark like ved, så vi går den turen av og til vi også. Men det blir stort sett en vei da, tur-retur er langt å gå!

Håper dere får en flott dag i morgen. :o)

hobbyvenn sa...

Ja familieturer er fine. Vi går tur sammen nesten hver ettermiddag, men da går vi litt kortere.. Og barna pleier ofte å sykle. Ønsker dere en fin dag 17.mai.