fredag, mai 08, 2009

Stor genser til førnøyd gutt.


Minstemann ønsket seg ny genser. De følgende kriteriene burde være med for at ønsket skulle bli oppfylt i følge "den unge herren": Orange, sort, hette, litt stor.


Genseren ble nok litt for stor etter min smak, men her var det ikke snakk om å vurdere å legge den på vent til den passet. Minstemann forsvant på skolen i genseren i dag. (den var ferdig rett før leggetid i går.)
Hetten har en kant øverst i babycord der snoren er trukket gjennom.Hele fronten er sort. Egentlig hadde jeg tenkt å lage et trykk/male et eller annet fremme, men det hadde han ikke tid til å vente på. Da måtte han jo vente noen dager før han kunne ta genseren i bruk...


Merket på ermet er bare sydd på av en rest av det orange stoffet og et merke jeg hadde liggende.

Nå er det som det pleier å være, flere som ønsker samme plagg... Så hvem vet, kanskje kommer det flere gensre i produksjon om ikke så lenge...

11 kommentarer:

Maibritt sa...

Det var en knalltøff hettegenser, i spreke farger.

Bente`s Hobbyrom sa...

Den var råtøff.Skjønner godt at han ikke gadd å vente c",)Ser du har fått ferdig Nålemappa di .Flink jente. Den blei kjempefin.

9na sa...

Kjempefin genser og fin gutt. God helg til deg!!!

9na sa...

Kjempefin genser og fin gutt. God helg til deg!!!

LivM sa...

Den ble jo bare utrolig tøff!! Har jeg sagt det før at jeg er misunnelig på sykunnskapene dine! Flott ble den og jeg skjønner godt at den ble vel mottatt!

Wenche sa...

For en stilig hettegenser,du har laget.

mimouna sa...

Du produserer jammen raskt! Gøy at ungene omtrent står og venter, da treffer du bra med det du lager. Tøff genser dette her. :o)

Ønsker dere en god helg.

kamelia/ Jorun sa...

Råfin genser!!!
Ha en fin helg!

Marit sa...

Tøff hettegenser til skolegutten! Jan-tunikaen du strikker ser knallflott ut! Skikkelige glade knallfarger, og jeg gleder meg til å se den ferdig :)

MayM sa...

Gurimalla, så flott jakke du har sydd, *SUKK*, tenk å være så flink til å sy..

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Ja jeg er heldig som har noen å lage ting til, og at de endatil liker det jeg lager... Det er kjekt å sy og strikke så lenge noen vil bruke det...