onsdag, mai 26, 2010

Kur 9...

Jammen er jeg igang med siste omgang kurer for denne gang. Herlig....

Nå merkes bivirkningene så tydelig at jeg ikke er i tvil om at kroppen har godt av en pause. Den kuren jeg får på dag 1 har bl.a som bivirkning at den gir vann i kroppen. Ikke litt som man kanskje merker rett før mensen, men MYE vann. Jeg er sprekkeferdig av væske både i arm og ben.... Tær og fingre er som pølser, og leggene ser ut som dårlig stekt kjøtt. Rødbrunt og porete. Ikke kan jeg gå skikkelig pga at de er så tunge og stive, og i tillegg er de så hovne at de gnikker borti hverandre helt ned til knærne... Jeg har kun 2 bukser jeg kommer inn i nå, og det er to joggebukser. Du verden for et feilt navn på en bukse med tanke på tilstanden, hehe.

Om natten klør utslettet på hele kroppen så fælt at jeg holdt på å drive min kjære mann fra vettet i natt. Jeg trodde han sov, men han lå visst og tellte kløbevegelser i stedenfor sauer.. Ikke kunne jeg gå ned i et annet soverom heller for vi ha alarm og den hadde jeg ikke rukket å slå av så treg som jeg er ned trapper. Tenk hvilken tilstand det hadde blitt her om alarmen slo seg på klokken 01.30 i natt. Synes jeg ser det for meg: En helstresset mamma stavrende ned trappen, full uling av alarmen og mann og barn stikkende ut fra soverommene.... Kunne jo blitt litt av et minne da, men ingen god natt tror jeg.

Vel, tilslutt spurte min mann forsiktig om jeg var våken, om jeg var dårlig og om jeg klødde så mye. DA skjønte jeg at han hadde vært våken en stund kan en si... Og jeg fikk kommet meg ned på et annet soverom for resten av natten slik at han kunne få sove stakkers (først slo han av alrmen...). Men jeg skal ikke klage for jeg har to valg:
1- jeg kan beholde dynen på slik at jeg holder varmen, og klø som besatt. (noen steder er huden så sår at der kan jeg ikke klø, bare stryke).
2- jeg kan velge et laken over meg og fryse resten av natten, og klø mindre...
Klokken 3 i natt valgte jeg alternativ 2. Frøs meg gjennom en halv time, og sovnet. Våknet igjen klokken 6, men var veldig fornøyd.
Det at jeg fryser er også en bivirkning. Det kan være 25 grader inne og jeg sitter med tykk jakke og fryser helt inn til benet. Det rare er at huden er glødende varm der jeg har utslett på kroppen og bena. Merkelige greier. Før i tiden var det alltid mannen min som ville ha det varmt, men nå er det omvendt. Men varmen er ikke så høyt på da, for jeg vet jo at det er meg det er noe galt med, ikke temperaturen.
De andre bivirkningene har dere lest om før, så de hopper jeg galant over.

Vel, i morgen er siste dag for kur. Da er det dobbelkur og den gjør meg enda mer sliten og slapp, men siden jeg da går på allergitabeletter så pleier utslettet å roe seg noe. Jippi, her teller alle ting.

Så beklager den dårlige, og lite interessante oppdateringen av bloggen, men jeg har desverre ikke hatt kapasitet til noe som helst. Lover stor forbedring etterhvert som formen vender tilbake, for det gjør den nok, med tiden....
Ønsker alle en fin uke, og håper dere alle har det bra.

15 kommentarer:

Mia sa...

Lycka till imorgon :-) härligt när det går mot sluten av en kur!!

Mia

LivM sa...

Du har jammen det litt å stri med. Blir nesten flau når jeg driver og klager over en ondt kne! Nå vil det jo bare gå fremover, så du må ha riktig lykke til! Krysser både fingre og tær,; dette må jo bare gå bra!

Smarie sa...

Ønsker deg lykke til Hobbyvenn ;o) Håper dagene blir litt bedre etterhvert. Ligger en award til deg i bloggen min ;o) Klem

Unknown sa...

Håper formen blir bedre etterhvert. Livet er ikke for pyser :-)

Unknown sa...

Jeg synes du har all rett til å klage jeg. Ønsker deg lykke til med den siste behandlingen, og håper at bivirkningene snart tar slutt.
Godbedrings klem herifra.

Bitt@mi sa...

Ja, da, kjære venn - vi har det bra. Men ikke moro å lese hvordan du har det - må være fælt... Blir nok godt med en liten ferie nå fra kurer:-) Det unner jeg deg virkelig.
Jeg driver å pakker, og kjenner bare mer og mer at dette er riktig:-) Og gleder meg til å komme i hus hjemme igjen:-)
Stor klem til deg!

Hannesol sa...

Lykke til imorgen! Stor og varm klem herfra

strikkefrua Elin sa...

Det er tungt å lese om hvordan du har det, men det setter ens eget i et annet perspektiv.
Ønsker deg masse godt og god bedring.
Sender deg alle mine gode tanker.

Vibbedille sa...

Nå HÅPER eg virkelig at det snart blir en nydelig sommer og at DU får noen nydelige dager hvor formen din er stigene og at du kan få ha det godt en stund! DET hadde du fortjent! Du er jammen god som orker å skrive om dette,det må jammen ikkje være enkelt!

Tenker ofte på deg og eg gleder meg til å treffe deg!Kan vel bare kikke etter den blideste dama med størst utstråling tenker eg? Det er et bilde eg har dannet meg av deg!;)))

Godt det er siste kur i morgen!! Du må ha masse god bedring fremover og nyyt dagene så godt du kan!

Nå skaleg totlemeg i seng tenker eg, ble sent i natt også! Har av og tilslike perioder eg,men men

En god klem fra Vibbedille ;))

Fjellrosa sa...

Lykke til vennen,!!!!

mimouna sa...

Ønsker deg lykke til med den siste kuren! Håper solen og varmen kommer hit snart, og at du får en lang og god ferie så du får hentet deg inn igjen.

2ne sa...

Føler med deg og håper du kommer deg bra etter siste kur du har fått i dag. En stooor klem til deg :-)

lise sa...

Du er definitivt en av de tøffeste jeg vet om! Stor klem. x x x

hobbyvenn sa...

Tusen takk for støtten alle sammen. Ja det skal bli deilig å bli ferdig med kurene nå. Kjenner hele kroppen skriker etter mer normale tilstander. Og når bare de verste bivirkningene er over så begynner oppbyggingen av muskler og kropp igjen. Skal bli deilig. Og enhver kommentar har vært med å støtte meg i denne tiden, så enda en gang tusen takk!!

Knutine sa...

Varme tanker går til deg:-))
Godt mot!

Mvh Wenche