torsdag, juni 24, 2010

Enda flere gaver...

Jeg var så heldig å få enda flere gaver. Denne boken har jeg ønsket meg fra jeg hørte av den skulle komme. Det er Elsa Rønnevig sin bok om bakerovnen. Jeg drømmer om en slik bakerovn i hagen.. og jammen mente mannen min at det måtte kunne la seg gjøre! Han sa riktignok ikke noe om hvilket år det kunne la seg gjøre, mern den som venter på noe godt....

Ipod har jeg hatt, men den forsvant i fjor sommer da vi var på ferie. Jeg har jo et håp om å komme meg på bena igjen og da er denne super når jeg går tur. Jeg fikk også med nytt sett med Slik dings som teller avstanden du går og hvor fort du går. Husker ikke hva det heter, men jeg hadde en slik dings til den forrige Ipoden også og det var veldig kjekt.

Minstejenta hadde laget kort til meg på skolen. Er det ikke flott? Hun er så kreativ og flink synes jeg.
Et herlig oppheng med sjell fikk jeg også. Det skal vi henge opp på hytten for der passer det fint.

Minstemann hadde også laget kort og gave. Gaven er en STOR "dusk". Men denne har opphengstråd så nå henger den i stuevinduet. Flinke gutten har laget den helt alene, og med fine farger også.

2 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Så mye fint du har fått, og barna dine er veldig kreative:-) Ja, mannen også, og bakerovnen kommer nok... en gang:-) Da blir du ei skikkelig bakstekjærring...hihi:-) Ikke vondt ment:-)

hobbyvenn sa...

Bakstekjerring er jeg vel allerede, men bakerovn har jeg ønsket meg i mange år. Den kommer nok en gang ja, men ingen sa hvilket år...