onsdag, juni 09, 2010

Nye bøker og nytt strikketøy.


Det kan ikke stå så ille til med meg for tiden for interessen for strikketøyet er begynt så smått å vende tilbake... Hodet er mer interessert enn fingrene for øyeblikket, men det kommer seg nok etterhvert.
I påvente av bedre fingersamarbeid har jeg kjøpt meg 3 nye sokkebøker. Noe håndarbeidsrelatert må jeg jo kunne bedrive, hehe (og gode unnskyldninger er det godt å ha).
Min favoritt av disse tre bøkene er Sock club. Der fant jeg mange mønstre jeg vil strikke. Boken har også mange instruksjoner med bilder/tegninger av hvordan man skal løse diverse ting (div. måter å legge opp på, felle, tå-opp sokker...)
De andre bøkene er også veldig bra med mange fristende mønstre.Disse sokkene likte jeg veldig godt. Synes mønsteret var så flott. De er fra boken Sock club.


Og disse sokkene er jeg begynt på. De er hentet fra samme bok som ovenfor, og er "tå-opp" sokker. Mønsteret ser enkelt og greit ut, og er godt forklart.Se dette herlige garnet jeg fikk tilsendt fra Projo Produkter
Det er et helt nytt garn som bare er helt nydelig å strikke med. Garnet heter Merino Sock og finnes i utrolig mange flotte farger. Dette kan lett bli et favorittgarn merker jeg...
Garnet måtte jeg bare teste med en gang, så her er jeg igang med sokkene jeg viste bilde av lengre oppe.
Garnet er så mykt og godt å strikke med og fargene fordeler seg fint og gjevnt synes jeg.

12 kommentarer:

Smarie sa...

Så flotte bøker du har fått ;o) Og så hyggelig å høre at du kommer deg. Nyydelig garn du har fått! Har 3 nøster i blått liggende her etter at jeg var på Skarnes i helgen, planen er å få en tunika ut av det. Kos deg meg sokke strikking, og lesing.

LivM sa...

Flotte bøker du har. Socks socks har jeg også, men jeg har ikke strikket noe derfra enda. Projogarnet ser nydelig ut. Jeg har også en hespe som jeg skal prøve etter hvert!Håper du har det bra og at strikkemulighetene forbedrer seg snarlig!

Wenche/chawo sa...

Sokke bøkene så flotte ut.Og så koselig å lese at muligheten for å strikke litt, har kommet tilbake ,om enn i bare små mengder.Krysser fingrene for fortsatt fremgang.

MAy sa...

Her var det mange flotte bøker med fine mønstre på sokker. Gleder meg til å se sokkene dine ferdig i Projo Merino garnet også.

Spurven sa...

Strikkebøker kan være rene livseleksiren:-)

Det er lenge siden jeg var inne her hos deg og jeg har lest meg litt tilbake slutten av dine behandlinger; Jeg har vanskelig for å skrive de riktige ordene her til deg. Derfor bare; TAKK!

Jeg ønsker deg alt godt fremover - så godt å se at du klarer å strikke og bruke såre fingre igjen!

En varm klem til deg fra meg, Spurven

Bitt@mi sa...

Nydelig garn, og virkelig flotte bøker:-) Jeg har ikke prøvd det garnet ennå, men det må jo helt sikkert testes en dag:-) Nydelig farge du har valgt, gleder meg til å se hvordan sokkene blir. Mønsteret så i hvert fall flott ut. Og så flink du er å strikker tå-opp. Selv er jeg kun på legg-ned-stadiet ennå. Kan tå-opp, men synes ennå det er lettest med andre veien:-)
Stor klem til deg!

mimouna sa...

Kjekt med nye strikkebøker, og så kan man jo planlegge og drømme litt.

Så bra å høre at formen er litt bedre. :o)

medina sa...

Herlig garn. Når jeg strikker sokker, ender jeg alltid med vanlige. Er slettes ikke flink å variere sokkestrikkene og finne fine mønstre.

dorthe sa...

Åh så mange lekre oppskrifter:) Ja nå kan du virkelig få strikket sokker. Ja benny sokkerne skal henge i bilden til sønnen min...de ungdommer har noen rare ideer hi hi hi.. Ha en fin sokkestrikkedag:)

randi K design sa...

Nydelig garn!

KRØLLEMIKKEL sa...

Hei på deg. Lenge siden jeg har vært innom her. Har i det hele ikke vært så aktiv på hobby og bloggfronten. Det har vært mye annet å bedrive. Ser at du har hatt noen harde tak - men jeg er stadig like imponert over ditt humør og pågangsmot. Jeg er ikke i tvil om at det øker livskvaliteten. Høres bra ut at du er ferdig med behandligen og kan se fremover.
Håper snart fingrene dine er klar for strikkepinnene. Flotte bøker du har kjøpt deg. Stå på og god sommer!

Grete sa...

Flotte sokkebøker. Nydelige de du har strikket. Det er morro med sokker.