mandag, juni 28, 2010

3. forsøk, og bare 1. par sokker....


Det har ikke akkurat gått direkte kjapt med sokkestrikkingen i det siste.... Dette er fremdeles sokkepar nr 1 i sokkegalskapen. Jeg burde hatt minst to par sokker å vise til nå, men jeg får satse på bedre tider fremover slik at jeg kan ta igjen det tapte.

Disse sokkene har jeg begynt på 3 ganger. Dvs tåen har fått stå igjen hver gang jeg har rekket opp. Første forsøk var med hullmønster, det ble ikke noe fint. Så prøvde jeg å tegne et løvemønster som jeg mente ville bli så bra i forhold til fargen på garnet, men det mønsteret ble ikke fint på sokken..... Dette er siste forsøk foreløpig. Det er et dragemønster jeg har funnet i en av de nye sokkebøkene.Jeg var litt i tvil om den gule "flammen" ville vise mot den spraglete bakgrunnen, men det gikk helt fint. Det ser igrunnen ganske ok ut, merkelig nok, så kanskje dette blir siste, og endelige, forsøk.

7 kommentarer:

Smarie sa...

Flotte sokker Hobbyvenn....og alle gode ting er 3 er noe som heter...;o) Ha en fin kveld. Og lykke til med sokkestrikkingen ;o))

Bitt@mi sa...

Det blir fine sokker til slutt, skal du se:-) Artig at du tegner mønster selv, ingen som har like da!
Går det bra med deg? Ser ut som formen stiger, og det er jo bra. Håper dere har litt bedre vær enn oss, det har regnet og regnet. Men i kveld skinner sola, selv om temperaturen er lav. Det gir i alle fall håp:-)
Stor klem fra meg!

Pinnepenn sa...

Tvi tvi! Denne gangen skal det nok bli sokker. :)

gyldenkron sa...

De blir jo kjempefine!

Ulla-Bella sa...

Jeg tror de blir kjempefine til slutt:) Legger meg til til følger til bloggen din. Her var det mye fint.

Maibritt sa...

Synes det ble flott med dragemønster.

dorthe sa...

Så fine sokker. Det tar den tid det tar:) Sikke en handlerunde du har hatt:) Men fint at det gikk så bra:)