lørdag, januar 22, 2011

Smårester..Jeg puttler fremdeles på med alle smårestene mine. Synes det er så artig å se hva en kan få ut av slike smårester. Noen tråder er bare 50cm lang. Det er jo slett ikke nødvendig å spare på slike smårester, og hvertfall ikke strikke de opp, men morro er det lell.


Og her er resultatet. Første sokk er ferdig. Alle trådrester er delt i to slik at det kan bli to like sokker. Så nå er det bare å strikke kjedelige "sokk2". Mye kjekkere å begynne på noe nytt.

Og genseren ble ferdig som jeg lovet. Nå er den levert til Fretex siden den var blitt for trang for minstemann, så får vi håpe noen andre kan få nytte av den. Og jeg får vel bare sette igang med en ny genser, noen nummre større etterhvert.

12 kommentarer:

MayM sa...

Så festelige restesokker da. Helt utrolig hva en kan få ut av masse smæ nøstr :-)

gyldenkron sa...

Fin restesokk. Lykke til med nr2.

2ne sa...

Fargerik og fin sokk. Ja, den minste rest kommer godt med :-)
Ønsker deg en fin helg

Vibbedille sa...

Du er så herlig, har hatt mange innlegg å lse hos deg i kveld.

Du har virkelig et flott pågangsmot hva angår din sykdom/behandling og det beundrer eg STORT!!

Som du leste fikk eg jo en støkk i går, kjenner den ennå, MEN satser på å ro dette i havn på enfin måte! Føler deter NOK nå så eg satser på noe i bagatell klassen!

Herlig ester du har, mye godt og ikkje minst FLOTT arbeid der gitt! Flink Pike!

Da må du kose deg og ha en herlig lødags kwell!

NYT DEN!

Go`klem fra Vibbedille ;))

Xhantippe sa...

Så flott måte å bruke restegarn på! Takk for tips. Synd genseren, som forresten er utrolig flott, ble for liten, men supergod ide å gi den til Fretex.

Siddis back home sa...

Flotte restesokker, ååå, så fin den fretex genseren din er! Synd ingen i familien passet den..

lise sa...

Sokken ble helt superherlig - og her har du virkelig noe som ingen andre har lik. Selv er jeg ikke så god til å samle på rester - jeg tar dem heller med til skolen, jeg...

Linn sa...

Så fin sokk! Jeg kaster alltid de minste restene. Er ikke noe flink til å bruke de litt større restene heller. Gav bort alt restegarn til nevøens barnehage da jeg flytte før sommeren, men det begynner jammen å bli et nytt lager nå. Den som får tak i den genseren på Fretex er jammen heldig! :)

Grete sa...

Fine restesokker.Godt jobbet!

Annepålandet sa...

Jeg er imponert over hvor flink du er til å utnytte selv de minste rester! Og sokkene ble kjempefine!
Ønsker deg en flott søndag!

Guri sa...

Du har jammen lagd mye fint siden jeg titta innom hos deg sist :) Og er det ikke moro å få noe ut av slike smårester, som liksom ikke er noe! Jeg er imponert over hvor mye jobb du legger ned i det, og resultatene blir jo kjempefine!!

Bente`s Hobbyrom sa...

Så artig og jommen er du god på å bruke opp hver lille cm. Lykke til med sokk2 . Har samme problemet her , hva kommer det av montro :0(
Ha ei flott uke..