torsdag, august 04, 2011

Besøk hos Projo.I dag var mannen min og jeg en tur på Skarnes. Projo har utsalg der, og jeg har vært der på strikketreff tidligere. Nå var utsalget utvidet med et stort rom fyllt med de herligste garn-nøster i alle verdens flotte farger.Dette er virkelig et sted å drømme seg bort om en er garngal som meg... Bare ta en titt i alle hyllene. Og når en i tillegg kan klemme og kose med alt garnet også, så sier det seg selv at dette er et drømmested for slike som meg.

Selvsagt ble det handlet en del, det var jo derfor jeg var der. Jaja, det var jo også for å hilse på MayM da. Og jammen var ikke AnneM der også. Vi hilste også på sjarmøren Morten og flere andre også.
Jeg kjøpte flere Knit picks pinner, og magnettavle til mønstre.


Ja utenom garn da selvsagt. Måtte jo ha noe av det også. Her er det 10 nøster Debbie Bliss, 3 Projo Merino, 2 Malabrigo socks og 2 Hacho.

Så tusen takk for noen koselige timer (og herlig traktement) hos dere MayM og AnneM!

Er du i nærheten vil jeg absolutt anbefale et besøk.Jeg har strikket ferdig restesokkene og har begynt på neste par, også disse i restegarn. I tillegg har jeg begynt på et nytt sjal. MEn det tror jeg at jeg rekker opp igjen. Garnet er fint, pinnene er grei, men mønsteret er utrolig kjedelig. Mange pinner med bare rett og vrangt. Jeg liker sjalet når det er ferdigstrikket, men tror jeg må finne et mønster der det skjer noe mer underveis...

8 kommentarer:

Therese sa...

Får jo hjertebank når jeg ser alt garnet, pinnene osv..
Men magnettavle til mønster har jeg ikke sett før-- måha måha måha..den følelsen ble veldig sterk hos meg nå ;-)

God strikketorsdag!!!

cille sa...

Jammen godt du minnet meg på det at dehar salg. For nå har jeg tenkt på det så lenge at jeg skal ta meg en tur til Projo, jeg bor jo ikke langt unna heller, så hvorfor jeg ikke har vært der før...ja det vet jeg ikke...Masse fint du fikk plukket med deg hjem!

Klem Cille

Guri sa...

Ja her har du masse garn å kose deg med framover! Det er så masse fint på Projo at en får jo lyst til å kjøpe hele butikken :)
Har planer om å ta en tur neste uke selv :)

Linda sa...

Der skulle eg ha vore ein gong til eg og. Eg var der i oktober i fjor og hadde ei kosleg stund med May. Mykje fint garn har du fått deg.

Bitt@mi sa...

Så herlig det så ut med et besøk hos Projo:-) Håper jeg kommer meg en tur dit snart, jeg også! Balsam for sjelen, men vondt for kontoen... :-O)
Håper dere får sommer nå i august. I dag er det varmt her nord, hele 25 grader da jeg sto opp i 10-tiden:-)
Herlig!
Ha en flott august!
Klemmer fra meg!

Bodil sa...

Oi, så masse fint garn du fann deg, og den magnettavla var jo super :) Her blir det mange spennande prosjekt framover. Ynskjer deg ei fin strikkehelg :)

MayM sa...

Det var så hyggelig å ha besøk av deg igjen hobbyvenn. Det var koselig å hilse på mannen din også. Han er snill det så jeg lang vei :-)))Det er i grunnen litt snålt at de aller fleste vi har besøk av har veldig lang vei hit !!! Gleder meg til å se hva du strikker av det flotte garnet du kjøpte. Masse klemmer i fra oss alle her :-))

StrikkePia sa...

Åhhhh.......
Så mye fint du har fått deg!!! Tenker meg du koste deg der ja, et eldorado for en garnoman!! ;-)