torsdag, august 18, 2011

Kur 8 (15)

Da er jeg hjemme igjen etter kur nr 8 av denne typen. Totalt har jeg nå hatt 15 kurer sammenhengende. Det merkes igrunnen ikke så mye på kroppen at jeg har hatt så mange kurer denne vinteren/våren/sommeren. Denne siste typen cellegift gir litt andre bivirkninger enn de andre, så det er jo greit å bytte litt på... Forandring fryder, hehe.
Vel, denne gangen ble riktignok kuren utsatt en uke fordi blodprøven ikke var god nok for oppstart. Men etter en uke var det helt greit heldigvis.
Nå er cellegiften inne i kroppen, og i løpet av et døgn skal den være ute igjen. Det er da bivirkningene begynner, men de er til å leve med.
Denne gangen var det riktig luksustilstander forresten. Jeg fikk enerom. Det er ikke så mange enerom på avdelingen så de må forbeholdes de svakeste selvsagt. Men en og annen gangen er det slike rom til overs, og da kommer det oss "vanlige" pasienter til gode. Denne gang var det min tur tydeligvis. Deilig å kunne se tv når en vil, lese når en vil, ha på lys så lenge en vil.... Det er nemlig ikke så enkelt når en deler rom med tre andre.

3 kommentarer:

MayM sa...

Så flott at denne type kur ikke har så enorme bivirkninger. du har ajmmen fått nok juling av de andre du har hatt.Klem fra meg :-)

StrikkePia sa...

Så fint at du ikke har så mange bivirkninger av denne typen kur. Bivirkningene kan ellers være ille nok. Hvor mange kurer skal du ha og hvor ofte får du dem? ;-)

hobbyvenn sa...

Tusen takk for omtanken begge to. Jeg har hatt 8 kurer av denne typen nå, men vet ikke hvor mange jeg skal ha før jeg evt får en pause. De siste bildene var fine, så da virker kuren i allefall. Jeg får kur hver 3. uke.