torsdag, februar 16, 2012

Karnevalstid.

Det er karnevalstid, og på skolen til de to minste skal de ha karneval i dag. Begge to hadde planer om hva de skulle være og jeg trodde alt var klart. Men i gårkveld kl 19.30 klarte begge to å ombestemme seg. Minstemann ville heller være et Kiss-medlem, og minstejenta ville være Supergirl... Eh, hvordan klarer man å finne noe som passer til dette da?
Vi fant ut at vi hadde sort skjorte og bukse til minstemann så det var greit, men så var det resten da. Etter å ha studert noen bilder på nettet fant vi ut at en vest måtte gjøre susen.
Dermed var det bare å undersøke stoffstabelen. Sort stoff og grå skråbånd ble funnet frem. Her var det snakk om å få sydd i en fei... Slik ble hvertfall resultatet, og minstemann ble heldigvis fornøyd. Han var igrunnen ganske tøff da han forsvant på skolen i dag.
Ansiktsmaling skulle han få på skolen, og med sort lang parykk i tillegg blir det nok bra.
Han blir nok en mindre skummel figur enn dette da, men det er mammaen bare glad for..
Minstejenta fikk kappe av det feminine slaget, samt en øyemaske. Hun forsvant så tidlig ut av døren i morges (skulle til tannlegen før skolestart) så de bildene får komme senere.
Dette bildet skulle vært lagt inn på Valentinedagen, men det ble glemt. Dette er bare et lite bidrag til diskusjonen som går om dette med å feire Valentinedagen. Det trenger nemlig ikke koste så mye om en vil gjøre litt stas på de en er glad i. Jeg laget en god omelett om morgenen og brukte pepperkakeformer til å skjære ut hjerter i omeletten og la de på skivene til nisten. Litt ekstra god hverdagsmiddag, og en dessert etterpå krever ikke så mye. Dette er sitronfromage pyntet med hjertesjokolader og et jordbær. Et koselig hjertelys til pynt, og vips så har du en helt spesiell dessert.
Jeg synes det er viktig å sette pris på sine kjære hele året, men det krever ikke så mye å gjøre litt ekstra stas på de denne dagen i året likevel.

7 kommentarer:

Iselin sa...

Er ganske typisk at man ombestemmer seg i siste liten.
Min frøken skal være prinsesse i morgen :)

Synes det er kos med "hjemmelaget valentinsdag". Vi laget kake og koset oss med god middag.

Janne sa...

Morsomt med karneval :o)


Valentines kos skulle vi gjort oftere, ikke bare til valentine ;)

Fru Keilegavlen sa...

Så godt med ei supermamma som ordner!! :)

gyldenkron sa...

Hjelpe meg, snakk om å ta utfordringer på strak arm. Jeg hadde aldri klart å lage kostymer sånn.

Tesha sa...

Du er utrolig flink til å gjøre det ekstra lille!
Kostymer i siste liten er ikke alltid bare-bare, men det ser ut som om du løste det galant også!
Been there - done that...

2ne sa...

Flott kostyme - kreativiteten kom godt med her.
Og så deilig dessert da - nammmmmm.
Ønsker deg en riktig god helg.
Klem

Siddis back home sa...

Helt tøft! Ha en flott helg!