lørdag, februar 11, 2012

Luer og sjal til vinterbruk.

Jeg hadde en rest med noe flerfarget garn som jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke til. Kom på at jeg kunne strikke en lue og bruke garnet til bråtet. Aner ikke hva garnet heter, men det er mykt og godt. Og faktisk veldig drøyt til å være i den tykkelsen. Etter å ha strikket bråtet sitter jeg fremdeles igjen med omtrent halvparten. Mulig det kan bli til bråt på votter?
Luen er strikket på pinne 6. Det lyse garnet er Alfa med glitter.

"Jul i Svingen"-luen er ferdig. Dvs det har den vært noen dager, men jeg har bare ikke lagt den inn. Luen måtte få en liten rød sripe for å få nok garn til at bråtet ble langt nok, men minstemann var storfornøyd så luen er allerede i bruk.

Dette sjalet har vært ferdig lenge, men så var det den blokkingen... Da er jeg så opptatt av å komme igang med noe nytt. Men omsider har jeg fått blokket det. Og sjalet ble fint det i all sin enkelhet.

Sjalet heter Mousseux og er strikket med pinne 5mm og Drops Alpacka.

Mimouna strikket dette kjap som bare det og mente det ble litt lite, så jeg strikket det noe lengre enn mønsteret tilsa. Det er jeg glad for, for dermed ble det en veldig fin størrelse enten man vil ha det over skuldrene eller rundt halsen.

Sjalet veier 80gram.


Flere oppdateringen kommer i løpet av noen få dager. Mannen er bl.a på vei for å hente HUV-pakke. Snakk om å gruglede seg...

3 kommentarer:

Mona sa...

Supre luer, og det sjalet likte jeg godt! Enkelt er ofte flottest :)

rule sa...

Oppdaget den kreative bloggen din idag,og la meg til som følger for her var det masse inspirasjon å hente!!! ha ei skikkelig fin helg!!

Det sjalet likte jeg kjempe godt!!!
Mvh. Ruth

Wenche/chawo sa...

Så fine luer og nydelig sjal,du har strikket