mandag, februar 20, 2012

Fastelavn.

Selvsagt ble det fastelavn-boller her i huset i går, som så mange andre steder. Vi liker de best med rørte jordbær og krem. Smakte som vanlig veldig godt, men det holder med den ene i året liksom. Boller og krem er igrunnen en litt rar kombinasjon. Hadde det vært kake og krem så hadde det jo vært mye enklere å spise, men da hadde det jo ikke blitt noe spesielt heller.
Serviset fikk vi i gave for mange år siden da vi hadde pusset opp stuen. Jeg liker det utrolig godt. Det er kjøpt på Skeidar, og den gang fantes det middagsservise også. Angrer på at vi ikke kjøpte det for det er så fint.
Vi fikk både fater kopper med asjett og krus. Det hender vi bruker krusene i stedenfor koppene, og det gjorde vi i går. Og at dette er et servise jeg bare er utrolig glad i forstår du gjerne når du ser hva jeg så i bunnen av det ene kruset i går:
Har du sett noe så fint? Jeg var i ferd med å sette krusene i oppvaskemaskinen da jeg kom til å kikke nedi. Ser du det perfekte hjertet? Måtte forevige det før de gikk i vasken...

6 kommentarer:

Bebiane sa...

Mums for en lækker fastelavnsbolle, det søde passer perfekt her i kulden. Sødt hjerte du har fundet dig.....hvad mon det betyder.

Linda sa...

Ja det var eit fint hjarte. Som du seier så er fastlavensbollar noko herk å ete.

Vibbedille sa...

Herlig! Her endte me opp med croassanter med sjokolade i steden for-OGSÅ godt hehe

Spennende med det hjerte, MÅ jo bety noe. I Libanon skal de alltid lese i koppen min, og dette hadde fått de til å besvime hehe

KOS deg og ha en herlige kveld

Go`klem Vibbedille ;))

Torunn sa...

Stilig :D

MayM sa...

Så artig at det hadde dannet seg et hjerte. Noen servicer blir en bare så veldig glad i. Dette var pent. Bollen ser veldig deilig ut. Vi kuttet ut bollene i år..det har sin naturlige forklaring :-)

Wenche/chawo sa...

Bollene så veldig gode ut og artige hjerter .