søndag, april 01, 2012

God Påske..

På fredag fikk jeg frem litt påskepynt, duker og løpere til påske. Med god hjelp fra mann og barn ble det riktig så koselig hos oss. Jeg hadde nok muligens pyntet og bakt noe mer om alt hadde vært helt som vanlig, men det viktigste er på plass og det ser greit ut.
Dette nydelige påskeegget fallt jeg helt for da vi var innom Åhlens på fredag. Akkurat så "påskete" som et påskeegg skal være etter min smak. Egget er ganske stort og fyllt med masse godt. Barna får egne påskeegg på påskeaften, så dette er litt sånn kos utenom.
Blomstene fikk jeg av min kjære. Det er egentlig en bukett med Fresia og en bukett med roser, men jeg har satt de sammen og fordelt de i to vaser.
Roser og Fresia minner meg om da vi giftet oss. Da hadde jeg hvite roser og lilla Fresia i brudebuketten. Jeg husker så godt den gode lukten fra buketten da jeg gikk oppover kirkegulvet med min far. En av mine lykkeligste dager... (slik det skal være).
Den første påsken etter at vi fikk eldstejenta, strikket jeg en påskegense til henne.
Jeg fikk en idè at hun skulle hatt en påskegenser rett før påske, og måtte finne garn i diverse garnposer jeg hadde liggende. Dermed ble denne genseren til.
Eldstejenta var ca 10mnd den gang. Husker jeg var så stolt når vi gikk tur med henne i vognen. Hun var så søt der hun satt med tynn vindanorakk (som jeg hadde sydd) under, denne genseren utenpå og en gul lue på toppen.
Husker ikke hvilke garn jeg brukte, men det var noe "fluffy" garn og noenlunde tykke pinner (5mm?) Genseren har også minstejenta brukt en påske.
Hvorfor den fremdeles er her vet jeg i grunnen ikke. Det meste av det jeg har laget har vi gitt bort, men et og annet har jeg tatt vare på. Denne er hverken spesielt fin eller vanskelig å lage, men den har fått bli her likevel. Koselige minner har den jo med seg da...

7 kommentarer:

Grete sa...

Nydelig påskegenser du har strikket for flere år siden. Koselig med ekte påskegenser.

Bitt@mi sa...

Hei igjen!
Noen dager siden sist jeg leste i bloggen din, så nå har jeg kosa meg ei stund. Eller...kosa meg ble vel litt feil, for jeg leser at skulderen din er ikke bra. Sist jeg var innom tenkte du at det var andre årsaker til smerten, men nå leser jeg at du har fått en svulst der. Uff og uff, du har jammen måttet gjennomgå mye. Og du har jo en utrolig styrke, og ser så positivt på alt allikevel. Nå har jeg jo aldri vært i samme situasjon som deg, men jeg lurer virkelig på hvordan jeg selv hadde taklet slikt.
Det er beundringsverdig!
Ønsker deg alt godt framover, og håper stråligen tar knekken på svulsten. Og at cellegiften krymper flekkene på lungene enda mer.
Sender gode ønsker for påsken, og en klem med også:)

Arielle sa...

Så flott du har pyntet til påske.
Her i huse er det ikke mye til påske stemmning har ikke fått gjort noe her.
Vet at du har slitt med din skule men ante ikke at smerten var svulst får håpe du blir bra igjen etter al behandling jeg regner med du må igjen.

Vibbedille sa...

Herlig påskepynt du har funnet frem.
Likte veldig godt det egget du hadde kjøpt! Me også har litt snop spredd rundt i diverse egg hehe Det er jo DET som er koselig ;))

Kos deg med dine og ha en herlig Påske Ferie ;))

Go`Påske klem fra Vibbedille ;((

Anonym sa...

Hei.Hobbyvenn.

Ja jeg er enig med deg,
påske egget er slik jeg også liker det.Kjempefint!

Her i Nord Trøndelag har vi også tatt frem påskepynten. Herlig.
Trodde også våren var i anmarsj, men i går og inatt kom det ca 30 cm snø, på den bae bakkene.

Solen har vært fremme idag og smeltet noe, men var innstilt på vår nå.

Jeg vil ønske deg og alle din en KJEMPE GOD PÅSKE!

Og god bedring til deg.

Hilsen"Rosa"

MayM sa...

Koselig med gode minner. For et nydelig påskeegg du har kjøpt. Ønsker deg og dine god påske :-)

mimouna sa...

Koselig påskepynt. Det var noen nydelige blomsterbuketter.

Artig å finne igjen slike plagg med mange minner i. Har noen jeg ikke klarer å kvitte meg med jeg også.