søndag, januar 05, 2014

Godt Nytt År! Og en romjul med forviklinger...

 Bloggen har dessverre måttet vike for sykdom denne julen.
Jeg merket at jeg var veldig slien  de siste dagene før jul, men det er jo for så vidt vanlig. En gjør gjerne litt mer enn en har kapasitet til ved slike anledninger. Og med tanke på at vi flyttet inn 15 november og overlot det andre huset til nye eiere 12. desember så sier det seg vel selv at vi hadde nok å stå i med.
De siste 14 dagene før jul var det julen som stod i fokus, men da var det også mye jobb...
Jeg jobbet så godt jeg klarte og syntes det gikk ganske greit. Og jeg kom i havn, men julaften om morgenen var det helt tomt for energi. Jeg satt med spisebordet i 20 minutter før jeg i det hele tatt klarte å få lagt på den hvite duken ved hjelp av minstemann.
Resten av dagen tok jeg det stort sett med ro. Klarte å bidra med matlagingen heldigvis. Jeg hadde vært ganske god på forberedelsene til julematen så alt pålegg var ferdig oppskåret og klart til å legges på fat. Sauser og middager var også ferdig i frysen. Men julegjesten vår som vi skulle stelle så godt med endte opp som barnevakt og med hjelper i stedenfor stakkers. Får prøve å gjøre det bedre for han en annen gang.
 Minstemann hadde laget søte dekorasjoner til lærere, assistenter og sjåfører så det ble litt av et lass å ta med seg på skolen siste dag.
 Dekorasjonene var ganske enkle. En skål med våt oasis, noen hjerter og en liten nisse, samt et lys. Pakket inn i cellofan og med et rødrutet bånd ble dette populære gaver.
 Pepperkakehus ble laget i år også, og minstemann dekorerte. Det står i gangen og lukter herlig.
Jeg laget også flere dekorasjoner som stod rundt omkring i huset. Deilig når en kan gå rett utenfor huset og plukke inn det grønne i haugevis. Her er det Millie som koser seg i kurven sin ved peisen.

Angående helsen min så måtte jeg innlegges for å tappe lungen i romjulen. I tillegg ble jeg skikkelig forkjølet med en vond slimhoste som regjerer fremdeles. Men nå kjenner jeg at jeg er på bedringens vei hvertfall.
Ble forespeilet at dette ville ta sin tid før jeg kom meg opp igjen, men bare jeg snart klarer å strikke litt så blir det bra. I går kikket jeg gjennom mange gamle koftemønstre så da er hvertfall strikkelysten på vei heldigvis!

Neste blogginnlegg kommer om noen få dager. Lover å vise litt håndarbeid da...

8 kommentarer:

2ne sa...

Riktig god bedring - håper du kommer deg raskt. Ønsker deg et riktig god og kreativt år.
Stooor godbedringklem :-)

Birgitte sa...

Uffda, du har hatt litt å stri med i juletiden. Ønsker deg god bedring:)

Edny sine puslerier sa...

Så godt at du endelig er på bedringens vei da! Det er ikke kjekt å bli syk, og spesielt ikke i jula! Artig dekorasjoner, som sikkert gledet mange. God bedring til deg!

mimouna sa...

God bedring herfra også, har tenkt på deg og vært litt bekymret siden du ikke blogget. Håper formen tar seg opp igjen, og at 2014 blir et godt år. *klem*

ANNEPÅLANDET sa...

Huffda, det var en trøblete jul. Håper du føler deg bedre etter hvert <3

Så fine dekorasjoner dere hade laget! Kreativ fyr, minsten din!

Knutine sa...

God bedring til deg,og ta vare på deg selv :-)
Et godt nyttår ønskes deg.

Solfrid sa...

Håper du kommer deg fort. Og som du sier; litt strikking hjelper, ihvertfall på humøret.

Siddis back home sa...

Oi, håper du føler deg bedre nå! Ha et Godt Nyttår og håp om god helse! Tusen takk for kommentar på bloggen min, det setter jeg pris på!