onsdag, januar 15, 2014

Koften og gamle tekster...

 Det går ikke så raskt med koften min, men jeg liker den bedre og bedre.
Pinne nr 3mm gir meg krampe i fingrene etter en stund så da må jeg ta en pause, men jeg får finne meg et alternativt strikketøy på tykkere pinner til å veksle med.
 Jeg ryddet i noen kasser vi hadde med oss fra det gamle huset og se hva jeg fant... Tekster fra den gang da jeg var ung. Tror de to røde er min mann sine, men de rosa heftene, revet ut av et ukeblad er mine.
Fant også tekstbøker. Den øverste er min mann sin, der er alle tekster klippet ut fra blader og aviser, mens i min bok er de skrevet inn for hånd. Jeg husker jeg tok opp melodiene på kasettspilleren og så var det å skrive inn teksten derfra etter hvert. Det ble mye spoling og stopping... For ikke å snakke om et og annet ordet som ble bare sånn cirka riktig... Morsomt å se det igjen nå i allefall.

6 kommentarer:

mimouna sa...

Artig! Og litt søtt at dere har nesten like samlinger. :)

Mor godhjertas blogg sa...

Det var den gang det,med Jim Reeves og Bimbo ,I love you because min store sanger <3.Ta vare på de minnene fra en svunnen tid...

Ann Elisabeth sa...

:) sånne bøker har jeg også, både med utklippede tekster og bilder, og håndskrevede tekster - og som deg, fra kassettspilleren. (Nesten som å les om meg selv når du skrev ;) )
Artig med slike minner.

Spent på å se hva du skal strikke på tykke pinner, og den jakka di blir lekker :)

Ha en super kveld og takk for besøk i bloggen.
Klem!

my little scrapping corner sa...

Så flott kofta blir, gøy å bla i minner.

2ne sa...

Flotte farger på jakka di - gøy at du kombinerer og gjør om mønster også så du får det som du ønsker :-)

Hannesol sa...

Så gøy med tekstbøkene! Har mine enda, får meg ikke til å kaste de.. Kofta di blir kjempefin :) Har kommet igang jeg også og tar ofte pauser med annen strikk/hekling.