tirsdag, august 22, 2006

Endelig orden!!


I dag har jeg endelig ryddet ferdig i garnlageret mitt... Det ble temmelig mange kasser, men nå er alt sortert etter type. Bomull, tynn ull, middels ull, tykk ull, superwash, mohair, effektgarn/syntetisk, sokkegarn. Kassene er ganske store, og det er to nøster på høykant i høyden. ( ser det lettest i kassen med hele nøster Ulla-garn fra Dale.)

Det er utrolig masse garn, men mye av det er enkelt-nøster som er rester etter tidligere prosjekter. Endel restegarn har jeg også fått fra andre. Her trengs det god fantasi for å få brukt opp disse nøstene....

3 kommentarer:

Bim sa...

*ler*
Nei da... Jag trenger ingen go fantasi för att lösa problemet med dessa restgarnerna... Är det dessutom ull, även blandningar... ja, då vet jag omgående... massa, massa saker... hua, man kan ju dregla för mindre över alla garnerna...
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis
http://sjoebacka.hotserv.dk

hobbyvenn sa...

Det blir nok endel luer og pannebånd ut av de små nøstene, men det er jo begrenset hvo mange luer og pannebånd tre barn trenger..hi hi..

Synnøve sa...

Så flink du er som har laget skikkelig system på garnet ditt. Ang. hva du skal gjøre med restegarnet. Vel, jeg hadde storopprydding i mitt for ett år siden og alt restegarn forsvant i barnas barnehage (nesten en hel søppelsekk full). Nå i høst så tok mannen min med seg en liten pose til barnehagen han jobber i. Garn forsvinner fort når barn vever. Andre forslag ... tja det har jeg ikke akkurat nå.