torsdag, august 31, 2006

Lite nytt..

Det skjer ikke så mye nytt her for tiden.. Strikker på genseren og er kommet ca til under ermene. Ellers går det fremdeles i maling av vinduslister, men det minker i allefall. 26 vinduer skal males 3 strøk, det tar tid om noen lurer.. Nå er det bare et barnerom, vårt soverom og noen små loftsvinduer igjen. Hadde det bare vært så enkelt at en kunne fokusert bare på malingen så hadde vi sikkert vært ferdig for lengst, men resten av familien skal jo også fungere. Barna trenger sitt, klær og hus skal vaskes og stelles, mat skal lages, lekser skal gjøres og diverse annet som krever sitt.

I gårkveld var jeg på besøk til hk på Hobbyboden. Det ble en koselig kveld, med mange nye bekjentskap. De som kom var Elimor, Kicki, Tittei, Irenetur, LindaN, Pinky og Stillow. (Ja utenom Hk og meg da... og de tre søte hundene til hk!) Vi startet kl 19, og holdt på til nesten 23.30. (Slik går det når en inviterer til strikke-/spinne-/hakkemøte med mange prateglade folk...hi hi) Håper vi treffes snart igjen alle sammen.

3 kommentarer:

Bim sa...

Oj, detta låter kul. Ja, att träffas så och hålla på med både det ena och det andra... Häftigt!
Hrm, mindre kul med all måling, urk. Men, det kommer till sist ett slut på det också... och då är det dags att börja om på ny kula säger de, hihihi. Ja, när man väl kommit varvet runt är det bara att börja om... Men, det kan väl inte vara aktuellt här väl??? hm, måste mer hänga ihop med renovering av HELA huset inomhus, eller???
Må så gott... en sjöbacka på irrvägar - feberyrar - ute på nätet... kramis

http:://sjoebacka.hotserv.dk

hobbyvenn sa...

He he, oppussing i hele huset er nok ikke aktuelt nei... Men siden vi skal slå sammen en spisestue, en glassveranda og stuen til et stort rom så blir det temmelig mye å gjøre ja. Skal begynne med taket når snekkerne bare får revet den berømmelige bæreveggen. Det kan de ikke gjøre før de har skaffet en stor bærebjelke, og den venter de på skal lages hos andre... Jaja, en vakker dag blir vi nok ferdig....

Anonym sa...

Sac Louis Vuitton
Jordan 13 Bred
Bred 13S For Sale
Fire Red 5s For Sale
Jordan 5 Fire Red

http://comp.ggwep.net/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=259418
http://www.madhyamam.com/little_journalist/node/22132
http://bgw011096.chinaw3.com/bbs/viewthread.php?tid=1943637&extra=
http://www.lvrenm.com/uc/space.php?uid=77695&do=blog&id=258270
http://parastrophy.com/node/11#comment-126703

[url=http://firered5sforsale.webs.com/]Fire Red 5s For Sale[/url]
[url=http://firered5sforsale.webs.com/]Fire Red 5s[/url]
[url=http://saclouisvuitton2012.webs.com/]Louis Vuitton[/url]
[url=http://saclouisvuitton2012.webs.com/]Sac Louis Vuitton[/url]
[url=http://jordan13bredforsale.webs.com/]Bred 13s[/url]