fredag, august 04, 2006

Nyhetsklubben!Hurra, pakke i posten. Like kjekt hver gang... Dette er pakke fra "Strikk Innom", nyhetsklubben. Det kan nok bli mye fint ut av disse! Det lille grå nøstet er Cashmere som egentlig skulle fulgt med forrige pakke. De to flerfargede nøstene virket ekstra myk og god. Det er Savanna-color. (43% Alpaka, 23% Lin, 19%Ull og 15% Polyamid.) Det er ganske tykt og skal strikkes på pinne 7 - 8 så det går nok raskt å bruke opp de nøstene. resten er bomullsgarn, og de tror jeg at jeg skal strikke.... nei det skal jeg ikke! "Klaps på fingen" og tanken bort... skal gjøre ferdig augustsokkene og hakkelappene nå, så er det ufo-tid,.... men SÅ kan jeg bruke dette! (Hvis ikke det da er blitt september og nye sokker og lapper er klart..he he, jammen er det travelt å være glad i håndarbeid!)

4 kommentarer:

Sidsel sa...

Nammy,såå mye kjekt garn...yes :o)
Mye du kan lage her ja..spennende*nikke*
http://blogg.hobbyboden.com/sidsel/

hobbyvenn sa...

Forslag?? Det flerfargede garnet virker litt fristende å prøve seg på, men jeg får se om jeg klarer å holde fingrene unna en stund til...

Elisabeth sa...

Så morsomt å se garn fra Nyhetsklubben i andre farger enn de jeg har fått... Mine er i blåtoner. Har ikke tatt bilde og lagt i bloggen, men det må jeg kanskje gjøre.... Fortsatt god søndag!

hobbyvenn sa...

Du må selvsagt legge de i bloggen slik at vi kan få se... (nysgjerrig jeg? Neida, bare litt...)