lørdag, september 16, 2006

Endelig ferdig utvendig.


Endelig er guset ferdig utvendig. Stilaset ble tatt ned i går. Vi ble veldig fornøyd med de nye vinduene og synes de passet godt til det gamle huset. Vi har malt huset hvitt som det har vært svært mange år.
Innvendig har vi fremdeles mye igjen, men så snart snekkerne har fått revet en bærevegg begynner vi å pusse opp stuen. I går bestemte vi oss for hvilke møbler vi skal ha i stuen, så da er det lettere å velge farger og gardiner...

8 kommentarer:

Gimpelise sa...

Så nydeligt hus dere har. *nikke*
Venter på å sjå opp-pussingsbilder. Det er alltid så kjekt å få ideer og inspirasjon fra andres opp-pussinger.

Ha ei fin helg.

hobbyvenn sa...

Ja det er kjekt å kikke på andres oppussing, men verre når en setter igang selv... Nå er det gardinoppheng-frustrasjoner i heimen. Klarer ikke bestemme oss for om vi skal beholde de gamle gardinbrettene som har vært i huset siden lenge før vi overtok, eller om vi skal gå for helt nytt oppheng à la gardinstenger og kroker.. Tips noen?

Bente sa...

For et herlig hus dere har, rett og slett nydelig! Tips ang gardiner? Vel, jeg hadde gardinbrett i mange år, og kommer nok aldri til å ha det igjen. Gardinene ville rett og slett ikke henge pent. Nå går det i oldemorstenger.

hobbyvenn sa...

Oldemorstenger har vi også i andre rom, har sett noen fine stenger som vi kanskje kan bruke...

Guro sa...

Nydelig hus, virkelig et hus med sjarm det der :O)

hobbyvenn sa...

Takk takk, joda sjarm har huset massevis av, men mange skjeive vegger og gulv også hi hi.. Heldigvis er det tett og tørt alle steder så da kan en leve lenge med litt ujevnheter her og der...

Vivi sa...

Så nydelig villa dere har *drømmer meg bort*. Artig å følge med på oppussinga:)

hobbyvenn sa...

Takk, vil du gjøre mer enn å drømme er det bare å brette opp ermene og stikke innom... Skal nok finne noe å sysselsette deg med..he he.