tirsdag, september 26, 2006

Septembersokkene er ferdig.

Septembersokkene er ferdig. Det var morsomt å prøve seg på "toe-up-socks". Synes det gikk veldig greit. Øverst har jeg strikket en liten "blondekant", men ellers er mønsteret helt enkelt.

Sokkene er strikket i Regia på pinne 2,5. Mønsteret er 2r,2vr 2omg. Så to omg r. Så 2vr, 2r 2omg. Og så 2 omg r igjen. Veldig enkelt og greit mønster som blir elastisk og godt. Hælen ble jeg spesielt godt fornøyd med, den sitter som den skal og er helt tett og fin i sammenstrikkingen. Denne typen kommer jeg nok til å strikke igjen!

4 kommentarer:

strikke_jane sa...

Hejsa.

Tusind tak for din kommentar i min blog. :-)
Fine sokker - jeg er også igang med sokkestrikning igen - det er jo ved at være den tid på året, hvor lune sokker er en god ting at ha'.

Bim sa...

Det mönstret på sockarna var ju häftigt... Detta med enkla mönster som ger underbara saker, är ju riktigt kul. Varför krångla till allt egentligen??? hihihi...
Må så gott... värmländska på bloggtur... kramis, ngn som också gjort sockarna den vägen, med annat mönster... dock glömdes det att fotas innan de fick ben ut genom dörren upp till Haparanda, hm...

Sjöbackas blogg

hobbyvenn sa...

Takk takk, ja det er riktig det Bim at enkle mønstre kan være vel så fint som de kompliserte av og til.. Greit med variasjon også da.. Alt til sin tid!

Elink72 sa...

Så FIINE soker!! :) :)