mandag, desember 25, 2006


...julegave fra Strikkegal på "4 seasson gift club". To nøster med alpakka-garn, men fra en helt ukjent produsent. KJEMPESPENNENDE! Tusen takk for den morsomme adventskalenderen "Strikkegal"!
...og som om ikke det var nok: En herlig pakke fra hemmelig venn på Hobbyboden. To nøster Alpakka i en nydelig grønnfarge, og to nøster bomullsgarn. I tillegg var der to søte sjokolader, og en pakke te. Nam, nam, snakk om en perfekt pause: garn, te og sjokolade... Tusen takk for denne pakken også!


...og som om ikke det skulle være nok, så har jeg jammen fått bambuspinner også! Gemalen har bestillt sett med bambuspinner på ebay. *smelt* Han er bare en engel altså! Jeg har lenge hatt planer om å bestille de, men liksom ikke våget å ta den endelige handlingen... Så dermed fikset han den saken. Strømpepinner i str 2 tom 8.


Gemalen kjøpte også rundpinner i bambus når han først var i gang... *Dobbel-smelt*.... Rundpinner i str 2 tom 12! Kan det bli bedre?? Gleder meg til å ta de i bruk. Og med det flotte garnet jeg har fått av mine hemmelige (ikke så veldig hemmelige) venner, er det jo bare å sette igang. Må bare bli ferdig med noe hemmelig til en som snart har fødselsdag og titter innom her...

3 kommentarer:

Siw sa...

wow - det var litt av en julepresang da, for det var litt av en samling. Litt av en gemal du har funnet deg. Ha en forsatt fin jul.

hobbyvenn sa...

Hehe, gemalen hadde fått hint om hva jeg ønsket meg kan en si... Men ja, han er utrolig snill! Er så glad i han at. Fortsatt fin jul til deg også!

Ingrid Hanne sa...

Du er jo bare heldig da.....