søndag, januar 14, 2007


Januar-luen i lue-alongen på HB er godt igang. Det er en morsom oppgave som går raskt å strikke. Jeg strikker med østlandsgarn på pinne 3,5. Fargen er rosa på luen og med brune perler. Det er minstejenta som ønsker seg denne, til en ytterjakke i de samme fargene..







Vesten til minstemann er ferdig. Dvs det mangler knapper, men det må jeg visst kjøpe ser det ut for. Fant ikke noen som passet av de jeg har. Har ikke knappelager som om det var garn heller da.. Vesten var srikket på to korte kvelder og var veldig enkel å få til. En begynner nede bak, og strikker hele veien til nede fremme. Garnet jeg har brukt aner jeg ikke hva heter, for det var noe rester fra noe jeg hadde liggende. Vesten er noe ugjevn, for garnet har vært rekket opp. (Skulle selvsagt vasket garnet før jeg strikket med det, men det hadde jeg liksom ikke tid til. Hehe)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var raskt jobbet og flott ble det!

hobbyvenn sa...

Ikke helt fornøyd da, men neste utgave blir sikkert bedre.. Junior har gitt beskjed at siden han ikke fikk sove med vesten på, så skulle han hvertfall ha den på skøytebanen i morgen! Hehe, sikkert et bedre alternativ det ja..