fredag, april 20, 2007

GOD HELG!I dag var det plutselig vinter da vi våknet... Litt av en overgang å finne frem luer, votter og kjeledress igjen... Men etter noen timer med sol var det lite snø tilbake heldigvis.

Minstejenta har skolefri hver fredag, så i dag har hun vært med å bake boller. Det er hun som har stått for utbakingen av småbollene. I dag har hun forstått prinsippet med å trille bollene på bordet, og fine ble de også. Det er litt teknikk det å få bollene runde og glatte og hun har strevd med å få det til, men i dag gikk det helt fint.

Så vil jeg få ønske alle som er innom bloggen en riktig GOD HELG! Skal ha dataen med på hytten, så det blir sikkert noen innlegg derfra i neste uke.

7 kommentarer:

malla-b sa...

Fekk nesten lyst å bake boller eg og, flink jente du har som lagar så fine boller. Eg har og sote ein halvtime no etter eg komfrå jobb, og kosa meg med Quiltemagasinet. God helg du og!!

hobbyvenn sa...

Takk, takk. Spennende å se om du lager noe fra bladet du også...

Tina sa...

Ønsker deg også ei kjempe fin helg! Du må hilse å si at de bollene var kjempe flotte! Ble sulten jeg.

Nina sa...

Å, mmmmm, nå fikk jeg lyst til å bake boller, de så gode ut!! God helg!

LivM sa...

Det så utrolig deilig ut. Kjenner duften helt hit!

Mmmarianne sa...

God helg til deg også!

hobbyvenn sa...

Bollene smakte godt de, og nå er de borte... Siden vi er på hytten er det vel fare for at det blir en ny ladning på fredag til de to som kommer ut her da... Håper alle har hatt en fin helg, og får en flott uke!