tirsdag, april 17, 2007

"Mamma kan du fikse?"


Her en min utgave av mars-vesken på veske-alongen på Projo. Ikke helt som den skulle bli etter mønsteret, men slik jeg ville ha den.
Vesken er strikket i "Oleanna-garn" og tover veldig fint. Det jeg er mest fornøyd med er at det holder så godt på fargen gjennom tovingen.
Luen skal ikke toves, men likevel har de to tingene helt lik farge!
Begge deler skal dekoreres enten med broderi direkte på tingene, eller evt et lite "stickery"....


....men i stedenfor å holde på med det jeg har mest lyst til, må jeg gjøre dette... Eldstejenta har klart å rive to bukser den siste uken, og det verste er jo selvsagt at det er "yndlingsbuksene"! Får se hva jeg får til, det er jo ikke den første buksen jeg reparerer for henne da.......og denne er ikke helt grei å reparere.... Men siden hun ikke kan klare seg uten den, får jeg gjøre et forsøk. Skal ta det hvert øyeblikk, så blir samvittigheten så god etterpå.
Og kanskje jeg da rekker å gå i gang med dekoreringen jeg har mest lyst å ta fatt på....

4 kommentarer:

Dolci sa...

Flott veske du har laget deg :-)
Vestlandsdrakten som jenten din har valgt er bare helt nydelig! For ikke å snakke om sølvet...

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Mener du "Fiasko-vesken" så er det delte meninger omden her i huset, men så lenge den er stor og praktisk så får den nok leve en stund til ja... Drakten synes jeg er veldig flott, og gleder meg til å ta fatt på jobben.

LivM sa...

Nydelig Vestlandsdrakt. Jeg synes vesken og lua ble riktig så fin! Men ergerlig med riftene i buksa da! Hun er heldig som har en mamma som kan reparere yndlingsbuksen!!

hobbyvenn sa...

Buksene er reparert, men jeg kom meg ikke igang med dekoreringen av vesken. Skal se om jeg ikke rekker det i dag...