søndag, mars 30, 2008

Igang igjen..

Tusen takk for all omtanke, varme tanker og gode ønsker!
Jeg ble operert tirsdag, og var ferdig etter ca 4,5 timer. Kjedet meg raskt etter jeg var våknet, og det er jo et godt tegn.
Ble operert om morgenen, så da klokken var blitt 18 var jeg temmelig lei av å vente på å få komme opp på avdelingen. Tror pleierne skjønte det, så jeg fikk inn et gammelt Se og Hør.... Leste det fra perm til perm i mangel av noe annet å gjøre. Jaja, fikk da besøk av min kjære og det var jo et stort pluss. Fikk også vite hvordan en utdanner seg til intensiv-sykepleier (noe må en jo mase med pleierne om for å holde på oppmerksomheten...) selv om ikke det er aktuelt for meg da....
Kom opp på avdelingen igjen onsdag morgen og det var godt. Da kunne jeg lese boken jeg hadde med meg, og strikke litt. Var så full i slanger og ledninger så jeg fikk ikke komme opp og gå før om ettermiddagen.
Torsdag ble diverse kraner/venefloner, dren og epidural fjernet, og jeg kunne reise hjem. Riktignok uttalte sykepleieren som befridde meg for de siste veneflonene at hun hadde aldri hatt en pasient som var blitt utskrevet så tidlig. Det var meningen jeg skulle ligge en uke, men jeg mente jeg kunne likegodt være hjemme å ha noe vondt som å være på sykehuset og ha noe vondt... Og det er godt å være hjemme! Selvsagt er det vondt både i innvendige og utvendige sår, men det går greit.
Mobiliteten er så som så og min kjære mobber meg for tempoet jeg beveger med i til tider (og slikt skal en elske og ære...), men alt i alt så har jeg det bra.
Snakket med begge legene som opererte meg og de sa de hadde snudd og klemt på alt som var i buken, men ikke funnet noe unormalt. Nå er det bare å vente på svar fra testene av det de har tatt ut.
Foreløpig har jeg ikke merket noe til overgangsplagene heller, så dette ser lyst ut. Eller som eldstejenta sa da jeg hadde vært hjemme et døgn: Mamma, du er ikke sint eller noe slik som du sa du kunne bli. Tenkte nok at det ikke kom til å virke på deg..... Så får jo tiden vise om dette blir gradvis mindre og mindre sant...
Tusen takk for alle flotte blomster jeg har fått fra familie, venner og bekjente! Skal legge inn bilder etterhvert.
Strikketøyet jeg valgte ble et par votter. Også disse skal bli blogget når de er ferdig.

12 kommentarer:

LivM sa...

Det er så hyggelig å se deg tilbake igjen. Og ikke minst at alt ser ut til å gå den riktige veien. Hjertelig velkommen tilbake, men ta nå litt vare på deg selv, spesielt nå de første dagene!

Anne-Ruth sa...

Tenker masse på deg og håper at de ikke finner noe som helst gæli! Ta det med ro nå og la dine kjære dulle med deg, det er din tur til å bli bortskjemt nå! Stor klem fra meg!

vivi sa...

Så kjekt at det gikk nogenlunde bra med deg. Husk å ta det med ro og komme til hektene.
*klem*

Mrs. Darcy sa...

Godt å lese at syekhusoppholdet gikk bra. Husk å ta det med ro framover, så kommer du sterkere tilbake :-)!

syglad sa...

Så koslig og ha deg tilbake igjen, nå må du ta det med ro og slappe av...
Ha en fin søndagskveld :-)

Kicki sa...

Kjekt at operasjonen er overstått og alt har gått bra så langt. Håper at alle testene er bra også. Ta vare på deg selv.
*Klem*

Irene sa...

Kjekt å "se" at du er tilbake, og sier som de andre her, ta det rolig og la de andre dulle med deg.

Heklejenta/Berit sa...

Fortsatt god bedring til deg! Ta vare på deg selv fremover.

Elisabeth sa...

Godt at alt ser bra ut til nå. Ønsker deg all mulig bedring framover, og håper at de ikke finner noe galt på prøvene... Formen er sikkert preget av operasjonen, men at du alt har fått strikket litt er beundringsverdig. En sterk dame er du! Ha en fin uke......

Elin sa...

Det var godt at det var gått så godt så langt. God bedring, ta godt vare på deg selv.

Petunia sa...

Beklager så mye at jeg ikke har fått meg meg dette...
Jeg har ikke hatt helt den store blogglysten i det siste og selv om jeg har puttet inn et innlegg i ny og ne, så har jeg skulket å besøke andre blogger.
Håper du ha det bra etter forholdene og jeg sier som jeg sa i høst, skulle det være noe du trenger hjelp til, så vet du hvor du finner meg.
Og husk å ta det med ro og la de andre i familien få ta seg litt av deg;)
Klem!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Det er så koselig at dere tar dere tid til å titte innom bloggen, og endatil legge igjen kommentar!