torsdag, mars 06, 2008

Votter med Gåseøyne.Dette er en vott som eldstejenta hadde ønske om at jeg skulle strikke. Hun har en votteløs venninne som snart har fødselsdag...

Mønsteret er et gammelt mønster som ganske enkelt heter "Vott med gåseøyne". Fargevalget er favorittfargene til mottaker.

Vottene strikkes i 3trådsgarn fra Hillesvåg. Et stødig, godt garn som er deilig å strikke med. Disse vottene blir myke og gode, og akkurat passelig tykke til en kald vår-/vinterdag.

8 kommentarer:

Berit sa...

Votter må en ha når det kaldt, og disse var flotte!
Det var litt av et kunstverk på innnlegget under. Så spennende å være med på sånt, og sette sammen da alle kunstverkene er på plass, eller monteres de etter hvert som de kommer? Det var noen flotte farger som var brukt i utgangspuntet, hvet de andre hvilke farger du bruker ?
Flotte høner du lager også, imponerende! Og kortproduksjon. ja da er jeg ikke den eneste som holder på med mange forskjellige ting. Jeg greier ikke begrense meg til noen få ting, men sprer utover i allle slags hobbyer, fordi det er så mye kjekt. Har ikke begynt med quilting og lappesøm enda, men samler tøystykker....

Ha en fin torsdagskveld.

vivi sa...

Så nydelig mønster og farger! Kjempeflott kunstverk du har fått. Imponerende hva folk kan lage. Hønene dine var skikkelig stilige. Ønsker deg og dine et kjempegod helg!

Heklejenta/Berit sa...

Vottene er nydelige! Og Påskehønene var ordentlig morsomme!

hobbyvenn sa...

Takk alle tre. Neida. jeg monterer ikke lappene etterhvert. Må liksom se alle sammen før jeg kan sette de sammen. Når en melder seg på kan en sette opp fargeønske, og da ba jeg om lyse lapper. Motiv/teknikk kan en også ønske, men jeg ba ikke om noe spesielt. Synes det er spennende å se hva andre kan lage..

Elin sa...

Å den votten var bare helt nydelig, ha ei kjempe flott helg :D

Elisabeth sa...

Så nydelige votter! Tror jeg har sett mønsteret før, men er ikke helt sikker :) God helg!

Petunia sa...

Så flott gave å få! Kjekt at din datter er så omtenksom at hun ser hva venninnen trenger! En flott egenskap <3!!! Jeg har ikke vært inne hos deg på en stund og du har virkelig vært produktiv! Masse fine ting har du laget.
Snø ja! Dere ble vel nedsnødd på onsdag dere også! Opp her til oss var det helt vilt en stund. Men det var jo kjekt å ha følelsen av litt vinter da. Hadde ikke gjort noe om snøen hadde blitt liggende et par dager heller.
Ha en fin helg!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Mønsteret på vottene er et gammelt mønster, så du har sikkert sett slike votter før elisabeth.