
Vi hadde endel nøtter igjen fra julen, og nå var det på høy tid å få de brukt. Dette er en kake jeg har laget mange ganger og den er like populær hver gang.

Du starter med å lage en vanlig nøtte- eller mandelbunn. Oppå har du pærer som du koker litt møre i sukkerlake med sitron. (ikke alt for mye sukker i laken).

Oppå pærene legger du et lag med usukret krem, og på toppen pynter du med tykk sjokoladesaus (kokesjokolade, litt kaffe og litt kokosfett el smør).
Lykke til!
Siden nøtte-/mandelbunn er uten mel, passer denne kaken også til de som har cøliaki.
Lykke til!
5 kommentarer:
Den kaka så skikkelig god ut ! Ble sulten jeg nå... ;)
Josefine (HB)
Ååååhhhh *sukk* Fikk vann i munnen her. Så utrolig deilig ut. Men hvis jeg skal bake så må jeg ut og kjøpe nøtter, for her gikk alle julenøttene ned på høykant...
Å den kaken så kjempe goe ut :)
Kaken er kjempegod ja. Og en kan selvsagt bytte ut nøtter med mandler...
Lyst på noe godt ja .... ummmmm, får vann i munnen her. De ser skikkelig gode ut.
Legg inn en kommentar