mandag, mars 10, 2008

Tur på Fanafjellet.


I dag har jeg hatt en skikkelig effektiv dag. Må være gleden over alt garnet jeg kjøpte på lørdag..hehe.
Startet dagen etter mann og barn var ute av huset, med rydding, klesvask og stryking av tøy. Da klokken var blitt 10 tok jeg med meg hunden og kjørte til Fanafjellet. Det var oppholdsvær og tendenser til sol.
Hunden og jeg gikk opp til varden.
Dette bildet er tatt på varden, på toppen av fjellet.


Ingenting å si på utsikten! Vi gikk videre innover fjellet i ca 15minutter, men da snudde vi for det var så bløtt og sørpete.
Og er man på fjelltur må man ha med niste... Dette er restene fra lørdagens pitabrød (ser litt kverket ut her da..) og kaffe med melk. Smakte herlig ute i det fri.

5 kommentarer:

Berit sa...

Det såg friskt og godt ut og flott utsikt!!
Og så smaker det SÅ GODT med niste når en er kommet fram.Gleder meg til påsken, da skal jeg ha barnebarna med til toppps her vi har hytta, legge stein på varden og ha niste med. Knallkoselig. Og det viktigste er å skrive navnene i boka.

Så mye flott garn du har kjøpt, og så rimelig. Har hørt det er folk herfra også som har gjort slike kjøp hos Oleana. Blir spennende å se hva du lager av det.
Det var noen store spoler, når jeg såg hvor liten kulepennen var, jaja du har arbeid en stund iallefall!
Ha en fin uke.

Anonym sa...

Det hadde letta litt på samvittigheita mi om du hadde en innskrumpa grandiosabit.Vi pusser opp huset og minstemann går rett til bestemor etter skulen,der er det mat og få seier han.Får du og hjertebank når du kjem over billig tråd eller oppskrifter,det er den lykkefølelsen når man kjem heim med fangsten.Fikk en stor pakke m tråd og oppskrifter av Bergitte i dag,er fremdeles i lykkerus.Mvh Gro

si-do sa...

Ser skikkelig deilig ut, misunner deg den turen :)

Elin sa...

Turen så kjempe herlige ut, alltid godt med niste og en god kopp kaffi med melk :D

hobbyvenn sa...

Takk for at dere tittet innom bloggen. Turen var kjempefin.