torsdag, mai 08, 2008

Bukse til minstemann.


Minstemann har lenge ønsket seg en "militær-bukse", så til slutt klarte han å overbevise meg om at det måtte han bare ha... Stoffet er kjøpt på Stoff og Stil og går i brunfarger. Mønsteret er fra Ottobre, tror det er siste nummer.
Mønsteret er ganske enkelk å sy. Sidelommene vises ikke, men er helt vanlige lommer.

Bena er delt med en søm rett under kneet og bak på foten.
På den ene foten satte jeg på en merkelapp med "Young" som jeg laget på maskinen.Det var ikke laget baklommer på modellen, men jeg synes det blir litt tøffere så jeg klippet til noen. Samme merkelapp er sydd på den ene baklommen også.

4 kommentarer:

Fit mum sa...

Så stilig det ble! Er dette tekstilet veldig stivt? Har lurt på å kjøpe noe til både frøkna på 3 år og til minsten på snart ett år..

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Neida, stoffet er ikke så stivt. Passer supert til bukser og skjørt bl.a. Jeg har også brukt det til en "frakk" til hunden...

Petunia sa...

Kjempetøff! Tror jeg kjenner flere gutter som kunne tenke seg slike bukser.

hobbyvenn sa...

Tusen takk petunia. Minstemann kom hjem fra skolen med kommentaren: mamma, jeg tror du må sy en slik bukse til, men den må være kortere. Jeg: du kan jo bare bruke den blå shortsen? Han:Nei, for det var noen av jentene som sa at denne buksen var knallstilig... Kan jeg ikke få en sånn shorts da? (Selvsagt får han en shorts i samme stoffet...)